Lomi Lomi - masaj pentru durerile de spate

Ai auzit de Lomi Lomi? Ei bine, este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume. Lomi Lomi a fost practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Aici, Lomi Lomi e la loc de cinste, iar tehnicile de masaj sunt trasmise din cele mai vechi timpuri. Lomi Lomi reprezinta atingerea divina. O atingere care vizeaza atat corpul, cat si inima.

O sedinta de masaj Lomi Lomi incepe prin tacere. Printr-un moment de pace. Printr-o conexiune intre terapeut si client. Printr-o rugaciune. Pentru ca Lomi Lomi e o intalnire intru bine.

Iar specialistii de la Danubius Health Spa Resort Sovata stiu asta mai bine decat oricine. E bine sa stii ca niciun masaj nu seamana cu celalalt. Lomi Lomi e mereu diferit. Suprinzator. Miscarile sunt curgatoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa miscarile de masaj cu ambele maini in zone diferite ale corpului clientului. O mana pe spate si una pe sold. Rezultatul? O relaxare mai profunda si mai rapida.

Lomi Lomi stimuleaza totodata circulatia sanguina si detoxifierea, dar stabileste  si un flux limfatic mai bun.

Durerile la nivelul intregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza si isi va instala o senzatie de pace si bunastare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si spate. El face minuni in cazul migrenelor si a insomniilor, dar si atunci cand te confrunti cu depresii, traumatisme si lipsa de incredere in sine.  Il poti incerca la Danubius Health Spa Resort Sovata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod