Lipikar Balsam AP +, un emolient revolutionar pentru dermatita atopica

Noua formula Lipikar Balsam AP +, destinata persoanelor cu piele atopica conţine Aqua Posae Filiformis, descoperire exclusivă a laboratoarelor La Roche-Posay.
Aqua Posae Filiformis se obţine din bacteria VITREOSCILLA FILIFORMIS (VF), o bacterie prezenta in mod natural în apa lacului Erie din America de Nord. Eficienţa acestei bacterii a fost deja demonstrată pe pacienţi cu dermatită atopică şi face obiectul mai multor publicaţii ştiinţifice in prestigioase reviste de dermatologie.

Tulpina de Vitreoscilla Filiformis este cultivată în apa termală La Roche-Posay, pentru că aceasta conţine două oligo-elemente exclusive și rare faţă de alte ape termale (seleniu şi stronţiu), ce au rol de catalizatori ai enzimelor bacteriene, crescând astfel eficienta Vitreoscilla Filiformis.
De asemenea, la Centrul Termal La Roche-Posay sunt tratati anual peste 2400 de copii cu dermatita atopica.

Ingredientul activ Aqua Posae Filiformis are trei efecte principale:
1. Echilibrează microbiomul pielii
2. Stimulează apărarea anti-microbiană  
3. Stimulează imunitatea pielii

Pe langa calmarea imediata a pielii si refacerea barieri cutanate, noul balsam LIPIKAR Balsam AP + rareste puseurile de atopie si restabileste calmul pielii pentru o perioada indelungata de timp.

Produsul nu contine parfum si parabeni si are o textura mult mai lejera, datorita unei concetratii ridicate de apa termala La Roche-Posay (50%).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod