Licoprostat previne adenomul de prostata

Adenomul de prostata consta in cresterea in volum a diferitelor structuri ale glandei si implicit strangularea si modificarea formei uretrei determinand urinarea cu dificultate si tulburari de evacuare vezicala. Evolutia adenomului de prostata este de regula lenta, cronica.
Licoprostat, capsule acoperite, este un produs fitoterapeutic care asigura sanatatea si integritatea morfo-functionala a prostatei la barbati. Acesta este recomandat ca supliment alimentar cu proprietati complexe pentru prevenirea riscului aparitiei hipertrofiei benigne de prostata si este deosebit de benefic in dieta pacientilor cu adenom de prostata, prostatite si adenocarcinom de prostata.

Ca supliment alimentar, produsul nu presupune inlocuirea tratamentelor conventionale din afectiunile prostatei, ci se asociaza in mod benefic la acestea, cu aport corespunzator de nutrienti si reduce efectele secundare ale medicamentelor de sinteza.


Produsul se prezinta sub forma de capsule acoperite, iar o capsula contine ulei de catina, ulei de in, lecitina, gluconat de zinc.

Doza recomandata: 2-3 ori pe zi, preferabil dupa mesele principale, cu administrare de lunga durata.

Pretul recomandat: 11,90 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod