Lentilele de contact costa acum 1 leu/zi

Porti lentile de contact? Atunci ai parte numai de vesti bune. Nu trebuie sa renunti la beneficiile pe care ti le ofera. Ci din contra. Sa te bucuri de ele mai mult decat oricand.

Porti lentile de contact? Atunci ai parte numai de vesti bune. Nu trebuie sa renunti la beneficiile pe care ti le ofera, ci din contra, sa te bucuri de ele mai mult decat oricand.


La Plusoptic gasesti lentilele SofLens 59 de la Bausch & Lomb la un pret special. 90 de lei pentru o cutie cu 6 lentile. Purtarea acestora te va costa numai 1 leu pe zi.  
Vino in magazinele Plusoptic pana la 31 martie si bucura-te de pretul promotional al lentilelor de contact Bausch & Lomb.

Ne gasesti in Bucuresti (Galeriile Real Berceni, City Mall, AFI Palace Cotroceni), Buzau (Aurora Mall), Arad (Centru Comercial Armonia), Braila (Pic), Brasov (B-dul Muncii, nr.6), Galati (Galeriile Real), Deva (Galeriile Real), Drobeta Turnu-Severin (Mall Decebal), Suceava (Carrefour) si Timisoara (Galeriile Real).
Afla mai multe despre noi de pe www.plusoptic.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BogdanBordeianu pe 8 Nov 2011, 11:07
    www.lensix.ro

    Lensix este un magazin online de optica medicala. Prin intermediul magazinul online www.lensix.ro comercializam lentile de contact medicale si colorate/cosmetice, de la cei mai mari producatori: Bausch&Lomb, Ciba Vision, Johnson&Johnson. De asemenea, in magazinul nostru sunt comercializate accesorii, solutii si picaturi oftalmice adiacente, necesare purtatorilor de lentile de contact. www.lensix.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod