Lentile pentru o vedere clara si confort sporit!

Pentru o vedere clara si mentinerea sanatatii ochilor, Bausch & Lomb iti propune lentilele de contact PureVision care asigura un flux optim de oxigen atat ziua, cat si noaptea.
Lentilele PureVision sunt lentile de contact moi pentru corectia vederii in caz de miopie, hipermetropie, astigmatism sau chiar presbiopie. Sunt confectionate din silicon-hidrogel, combinatie unica ce permite purtarea lentilelor intr-un mod flexibil, asigurand sanatate oculara si confort sustinut la purtare, pana la 30 de  zile si nopti.

Datorita materialului performant din care sunt facute si al marginilor rotunjite, lentilele PureVision, fabricate cu ajutorul tehnologiei AerGel, se adapteaza foarte usor.


Aceste lentile se pot purta numai dupa un consult de specialitate si la recomandarea unui medic oftalmolog. Bucura-te de o vedere clara, un confort exceptional si sanatate oculara cu PureVision!

Pretul lentilor PureVision:
- sferice, pentru corectia miopiei/hipermetropiei 199.00 Ron / cutie cu 6 bucati;
- torice, pentru corectia astigmatismului 239 Ron / cutie cu 6 bucati;
- multifocale, pentru corectia presbiopiei 299 Ron / cutie cu 6 bucati.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • snak3 pe 15 Mai 2010, 14:45
    Interesante lentile

    Chiar ajuta la corectitudinea vederii ? Am sa fac un control la oftalmolog iar dupa sper sa intru in posesia lor pt a va aduce la cunostiinta calitatea acestor lentile.... Va doresc o vedere mai buna !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod