Laxit - previne constipaţia de vacanţă!

Vrei să mergi în vacanţă şi, ori de câte ori pleci, se întâmplă ca factorii de mediu sau faptul că îţi schimbi alimentaţia să îţi provoace neplăceri mai ales la nivelul tranzitului intestinal.
Vrei să mergi în vacanţă şi, ori de câte ori pleci, se întâmplă ca factorii de mediu sau faptul că  îţi schimbi alimentaţia să îţi provoace neplăceri mai ales la nivelul tranzitului intestinal.

Compania Fiterman Pharma a lansat pe piaţa din România Laxit – un laxativ natural, cu efect detoxifiant şi prebiotic.


Combinaţia unică de extracte din frunze de Senna şi rădăcină de păpădie are o acţiune blândă asupra organismului şi nu provoacă crampe abdominale sau disconfort.
Constipaţia este tratată în mod natural şi uşor, Laxit fiind indicat şi copiilor peste 10 ani.

Beneficiul principal pentru pacientul care suferă de constipaţie este efectul prebiotic al produsului, efect ce se datorează inulinei din păpădie, ce ajută la dezvoltarea florei intestinale benefice, favorizând astfel tranzitul intestinal normal.

Efectul detoxifiant este asigurat de acţiunea depurativă de eliminare a toxinelor prin bilă în intestin, asigurând în acest fel sănătatea întregului organism.

Laxit este recomandat în constipaţia obişnuită (frecventă sau cronică), constipaţie cauzată de imobilizări la pat, constipaţia cauzată de boli digestive (ex.
bilă leneşă), constipaţia indusă de medicamente (ex. narcotice), golirea şi pregătirea intestinului pentru investigaţii (ex. colonoscopie), evitarea efortului de defecaţie în hemoroizi, hernie, intervenţii chirurgicale.


Laxit poate fi găsit în farmaciile din toată ţara.
Preţ recomandat: 16 lei/ 20 capsule

Cereţi farmacistului dvs. mostra gratuită de Laxit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod