Lactacyd Femina Mousse

Aceasta spuma cu textura unica si cremoasa ingrijeste delicat zonele intime pentru ca tu sa te simti mai rasfatata si mai protejata. Lactacyd Femina Mousse contribuie la mentinerea pH-ului local la nivel fiziologic. Acidul lactic continut de Lactacyd Femina, este esential in mentinerea sanatatii vaginului. Acidul lactic joaca un rol important in mentinerea sau refacerea pH-ului vaginal fiziologic.

Echilibrul fiziologic al zonei intime poate fi modificat chiar si de lucruri obisnuite precum sportul, inotul, menstruatia sau sarcina.
De aceea, igiena intima este foarte importanta in fiecare moment al zilei si nu trebuie neglijata. Lactacyd Femina Mousse a fost creat pentru ingrijirea delicata si sigura a zonei intime. Utilizat zilnic, Lactacyd Femina Mousse protejeaza impotriva iritatiilor si mancarimilor ocazionale, provocate de diversi factori.

Lactacyd Femina Mousse poate fi folosita in toate etapele vietii noastre, de la adolescenta, maturitate si pana la varsta a treia. De asemenea, spuma este recomandata in timpul ciclului menstrual, in timpul perioadei de sarcina si dupa nastere.
Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.

O igiena intima precara poate creea mari probleme, motiv pentru care este recomandat sa ne informam asupra modului in care trebuie ingrijita fiecare parte a corpului. Folosirea produselor special create este indicata in locul celor generice care ne pot afecta sanatatea zonei intime.

Lactacyd Femina Mousse este disponibil in farmacii si in marile magazine (hypermarket-uri, supermarket-uri) la pretul recomandat de 16.5 lei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • heavenly pe 21 Oct 2008, 09:28
    Da

    Da! mai ales farmaciile "de firma".Adaosul comercial e f mare, de aceea eu cumpar din farmacii numai ce nu gasesc in hipermarket uri.

    0
    0

  • Florentina pe 24 Sep 2008, 12:49
    Pret recomandat?!

    Produsul e f bun, dar am avut un mic soc legat de pret. Eu l-am luat cu vreo 30 lei de la farmacie si a fost ciudat sa constat ca ac produs era la jumatate intr-un supermarket. Practica farmaciile un adaos asa de ridicat??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod