Labioplastia, o intervenţie recomandată de medicul estetician Florin Juravle

Labioplastia este o procedura chirurgicala prin care se poate reduce sau remodela labia mica, ce reprezinta o zona de piele care acopera clitorisul si intrarea in vagin.
In anumite circumstante, femeile cu labii de dimensiuni mari pot avea dureri in timpul actului sexual, pot simti discomfort in timpul activitatilor zilnice, inclusiv mersul cu bicicleta sau cand poarta haine strimte. Uneori se pot simti neatractive sau doresc sa-si imbunatateasca experientele sexuale prin indepartarea unei parti din pielea ce acopera clitorisul.

Reducerea labiei mici

Multor femei nu le place aspectul mare, protuberant al labiei mici ce poate creea un discomfort in relatia cu un partener.
Unele femei se nasc cu labii de dimensiuni mari, la altele labiile se maresc in cursul unor afectiuni hormonale cronice, dupa nasteri sau cu varsta. De aceea, reducerea chirurgicala a labiei mici va imbunatati aspectul estetic al zonei genitale .

Reducerea labiei mari

Si labiile mari isi pot mari dimensiunile dupa nastere sau odata cu cresterea sau scaderea in greutate. Aspectul labiilor mari se poate corecta prin lipoaspiratie, dar in cele mai multe cazuri este nevoie de o reducere chirurgicala.
Cele mai bune candidate pentru o astfel de interventie sunt femeile care au avut probleme de disfunctie sexuala, cu discomfort sau durere din cauza labiilor (mari sau mici) supradimensionate sau asimetrice, precum si cele carora nu le place marimea sau forma labiei, ce uneori le poate provoaca jena in relatia cu partenerul lor.

Labioplastia

Este o procedura ce se desfasoara cu anestezie locala sau generala, nu necesita internare si pacienta poate parasi clinica la cateva ore dupa interventie.
Postoperator, pacienta poate avea un discomfort usor pentru cateva zile si o umflare a zonei,care de obicei dispare complet dupa 1-2 saptamini.
Cicatricea ramasa dupa interventie este, de obicei, greu de observat.
Ca orice interventie chirurgicala, si labioplastia are cateva riscuri potentiale, dintre care cele mai comune sunt: sangerarea, infectia, asimetria. Dar aceste incidente sunt foarte rare si toate aceste aspecte vor fi discutete cu doctorul dumneavoastra in timpul consultatiei.
Timpul de repaos - Timpul de vindecare dupa interventie este scurt, de aproximativ 5-7 zile. Dupa interventie se recomanda repaos al activitatii sexuale timp de 2 saptamani.

Interventia poate fi realizata in Clinica Juravle.

Costul operatiei se ridica la 600 - 900 euro.

Inainte de interventie esti asteptata la o consultatie, in Clinica Juravle:

Adresa:

Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
tel. 0731.554.554
email. contact@drflorinjuravle.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod