Kit Nioxin - set complet impotriva caderii parului

Oamenii si, mai ales femeile, s-au obisnuit cu fricile. S-au obisnuit sa stea crispate si sa se teama. Sa priveasca bulgarele de sare si sa nu ia masuri. Sau sa le amane. Pe noi, femeile, ne streseaza vremea, soarele, poluarea, machiajul, sotul, copiii si caderea parului. Stop! Sa dam un pic inapoi: stii ca, de fapt, caderea parului are drept cauza principala chiar stresul si tensiunea? Ei bine, da.

Si suntem intr-un continuu carusel al temerilor si deznadejdii.  Pentru ca, totul merge mai departe: “caderea parului genereaza stres.

Si stresul in sine este greu de tratat si depinde de fiecare dintre noi cum ne raportam la ceea ce ni se intampla”, spune Eduard Virag, Ambasador Nioxin Romania. Ce stim putem sa va spunem si voua: “produsele Nioxin nu trateaza stresul, insa ele incerca si reusesc sa mentina parul cat mai sanatos. Ele ajuta radacina firului de par sa ramana vie un timp cat mai indelungat”, adauga stilistul.

Kiturile Nioxin se pot folosi in mod constant atat de catre femei, cat si de catre barbati. “Daca va cade parul, produsele Nioxin va ofera un plus de volum si densitate, plus o regenerare mai buna.

In cazul in care suferiti de o  cadere agresiva a parului si aveti chiar si goluri pe scalp, atunci recomand  Nioxin Hair Booster. Produsul de aplica de doua ori pe zi (dimineata si seara),  pe parul proaspat spalat.”, adauga Eduard Virag. Preturi recomandate: Nioxin Hair Booster – 93 de lei; Kit Nioxin – 127 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod