Iwostin - oferta speciala pentru pielea ta

Pentru a avea o piele frumoasa si catifelata in timpul iernii Iwostin iti vine in ajutor! Cumpara caseta cadou cu trei produse pregatita special pentru tine.
Caseta-cadou Iwostin include trei produse: Iwostin Crema nutritiva pentru noapte cu vitaminele C si E, Iwostin Crema intens hidratanta SPF 20 si Iwostin Balsam pentru buze SPF 30.

Avand in compozitie vitaminele C si E, crema nutritiva de noapte regenereaza intensiv si hraneste pielea, reconstruieste bariera lipidica a epidermei, elimina senzatia de strangere si incordare a pielii, netezeste epiderma, imbunatateste elasticitatea si tensiunea acesteia. Legarea vitaminei C cu forma naturala a vitaminei E asigura cremei excelente caracteristici regeneratoare, antioxidante si antirid.

Crema intensiv hidratanta SPF 20 are o actiune dubla: ofera o  hidratare intensiva si, in plus, protejeaza fata de actiunea razelor UV.
Vitamina C stimuleaza productia colagenului din piele, are actiune antirid si uniformizeaza culoarea pielii. Glicerina hidrateaza si elasticizeaza pielea. Apa termala de Iwonicz Zdroj tonifica si calmeaza iritatiile.

Balsamul pentru buze SPF 30 Iwostin este destinat ingrijirii pielii uscate, sensibile sau crapate a buzelor. Datorita continutului  de ulei de canola, ulei de macadamia si unt de shea, balsamul netezeste, relipidizeaza si hraneste pielea delicata a buzelor. Protejeaza impotriva actiunii nocive a temperaturilor reduse.
 

Poti cumpara caseta cadou doar din farmacii la pretul recomandat de 79.90 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod