Incaltaminte fiziologica de la MBT!

Incaltaminte MBT In timpul mersului cu MBT incarcarea articulatiilor scade prin activarea muschilor adiacenti acestora. Activitatea musculaturii gambei, feselor precum si a celei abdominale creste, imbunatatind postura si ducand la o pozitie optima a corpului.

Secretul MBT este structura unica a talpii, brevetata pe plan mondial. Estenta acesteia "senzorul Masai" este flexibil si inconjurant de numeroase elemente fixe, cu roluri diferite. Aceasta structura speciala ii confera instabilitate naturala, care provoaca corpul sa-si corecteze postura si stimuleaza activitatea musculara.


MBT este singura optiune sanatoasa atat pentru mers, cat si pentru stat in picioare pe suprafete netede si dure!

Produsele pot fi achizitionate din magazinele MBT din Targu Mures, Cluj si Bucuresti
Pret: 810 ron

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IONEL pe 11 Oct 2010, 00:46
    PRETURI INCALTAMINTE

    Buna seara! Doresc sa stiu toate preturile la incaltamintea MBT, numerele 43-44 si adresele magazinelor mai apropiate de Craiova sau din Bucuresti. Va multumesc!

    16
    3

  • marius pe 2 Sep 2009, 14:09
    se strica mai repede decat cei de la leonardo

    am cumparat de la ei si nu au tinut nici macar 6 luni cat spun ei ca tin in mod normal,e slaba calitatea nu merita si sa fiu sincer am dat o caruta de bani pe ei si acum ii tin de ornament.

    5
    2

  • corina pe 17 Apr 2009, 13:21

    am intrat si eu intr-un astfel de magazin... unele modele sint reusite... nu este o gama f variata k sa ai de unde alege plus k pretul este cam mare... nu este ``adaptat`` crizei economice.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod