Imunogrip

Din vremuri indepartate, pamantul a fost binecuvantat si oamenii au cunoscut darurile naturii si puterile lor benefice. Este timpul sa ne intoarcem catre natura si sa ne bucuram in fiecare zi de portia de sanatate, pe care aceasta ne-o ofera!
Din vremuri indepartate, pamantul a fost binecuvantat si oamenii au cunoscut darurile naturii si puterile lor benefice. Este timpul sa ne intoarcem catre natura si sa ne bucuram in fiecare zi de portia de  sanatate, pe care aceasta ne-o ofera!
    
Ozone Natural a ales sa conserve aceste minunate daruri ale naturii si lanseaza noi game de produse fitoterapeutice ce sunt intotdeauna un ajutor pretios în profilaxia bolilor, precum si excelenti adjuvanti in terapia medicamentoasã.     

Unicitatea produselor Ozone Natural este data de modul de fabricatie a extractelor vegetale din plante proaspete.
Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete (maxim 30 min), se pastreaza nealterat fitocomplexul ce da puterea vindecatoare a produsului.

La baza sanatatii se afla sistemul imunitar, format din miliarde de celule. Mai mult ca oricand, in aceasta perioada avem nevoie de un sistem imunitar puternic, pentru a ne putea feri de raceli si de viroze. Si cum ingredientele naturale, traditionale functioneaza cel mai bine in aceste cazuri, Ozone Natural lanseaza 2 game de produse pe baza de Echinacea purpurea, destinate cresterii IMUNITATII precum si combaterii RACELII SI GRIPEI.


Exista studii ce dovedesc efectul benefic al Echinacea purpurea: s-a constatat ca, la persoanele care folosesc constant aceasta planta, incidenta aparitiei gripei poate scadea cu aproximativ 50%.
        
Gama IMUNOGRIP cuprinde produse destinate atat celor mici cat si celor mari, pe baza de suc de Echinacea purpurea, zinc (mineralul imunitatii) si vitamina C naturala.    

Acestea stimuleaza in mod natural imunitatea, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si respiratorii, crescand rezistenta organismului.
Totodata, asigura protectia antigripala, reduc numarul si durata infectiilor respiratorii si grabesc recuperarea în cazul administrarii in starile de convalescenta.

Gama IMUNOREZISTAN cu 2 produse IMUNOREZISTAN FORTE si IMUNOREZISTAN JUNIOR  asociaza efectul imunostimulator dat de Echinacea purpurea cu  actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum si cu actiunea tonica si antiastenica data de Ginseng. Imunorezistan sustine refacerea si revitalizarea organismului slabit in timpul infectiilor respiratorii si/sau bacteriene. Reduce durata de vindecare cu circa 2 zile.

Ozone Natural iti prescrie reteta sanatatii pure si si iti ofera cea mai naturala alegere direct din trusa naturii!
Produsele sunt disponibile in toate farmaciile din tara si au urmatoarele preturi recomandate:

IMUNOGRIP solutie 50 ML - 12,3 RON
IMUNOGRIP capsule - 19 RON
IMUNOGRIP JUNIOR sirop 100ml - 26,11 RON I
MUNOGRIP + zinc si vitamina C 50 ml - 13.67 RON
IMUNOREZISTAN Forte 50 ML - 14.18 RON
IMUNOREZISTAN Junior 100 ML - 26.11 RON
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Niculescu Ion pe 28 Nov 2010, 18:36
    Imunogrip si vaccin antigripal

    Daca am luat imunogrip se mai poate face vaccinul antigripal?

    0
    0

  • dalia pe 24 Oct 2010, 17:59
    EU AM FOLOSIT LA COPII IMUNOGRP JUNIOR

    eu am mai folosit asa ceva si am fost multumita ,acum cativa ani iarna a venit cu multa gripa si raceli dar copii mei nu au fost raciti deloc iarna aia ptr ca am folost IMUNO GRIP JUNIOR

    0
    0

  • brindusa pe 9 Feb 2010, 22:13
    nu cumparati asa ceva

    cum poate cineva sa creada ca se pot face atatea siropuri incat sa fie macar cate unul in fiecare farmacie din tara din plante naturale (in 30 min) cum scrie aici,nu sta nimeni sa faca asa ceva din plante proaspete,in plus produsele ozonesunt niste imitatii ieftine si nereusite la produsele originale

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod