Iaurt clasic Bianco de la Muller Dairy

Dupa testari realizate de Müller Dairy in Romania, inainte de lansarea iaurtului clasic Bianco, compania a descoperit ca 51% din romanii prefera sa se bucure de un iaurt natural la micul dejun, in timp ce 40% dintre ei aleg sa manance iaurt simplu ca gustare de seara.
Surpriza a venit impreuna cu degustarea mai multor tipuri de iaurt din aceasta categorie, inclusiv Müller Bianco - acesta din urma a impresionat peste 57% din respondenti, care au spus ca gustul sau un pic dulce este bun si foarte bun.

Müller Bianco este indulcit cu zahar natural din struguri, acest lucru adaugandu-se la calitatile sale naturale si la absenta conservantilor. Cand au testat Bianco, sortimentul de iaurt simplu, usor dulce de la Müller, compania a descoperit ca mai mult de 66% din consumatori considera ca produsul are un gust echilibrat, pe cand 61% il considera sanatos si foarte sanatos.
Studiile de cercetare din magazine au aratat ca oamenii apreciaza gustul dulce si delicat si textura iaurtului.

"Müller Bianco este un exemplu de adaptare perfecta la asteptarile consumatorului: un iaurt alb, clasic, acum cu un ceva mai special - un gust delicat si dulce care ii da o savoare cu totul deosebita", a declarat Tzafrir Granat, vicepresedinte marketing la Müller Dairy Romania.

"Pentru ca oamenii mananca iaurt clasic mai ales acasa sau in timpul orelor de lucru, o varianta mai dulce a acestuia are un potential mai mare de a deveni o gustare mult asteptata", a adaugat Granat.


Pret recomandat: 1,4 ron
Produsul se gaseste in cele mai importante retele de magazine.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • erji pe 29 Mai 2009, 12:49
    super..

    e inimaginabil de bun acest iaurt, am devenit dependenta de el.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod