Hyalogy Lift Mask

Are o formulă unică ce ţinteşte majoritatea semnelor de îmbătrânire şi oferă un puternic efect de lifting long-lasting. Are proprietăţi antioxidante, blocând majoritatea cauzelor foto şi cromo îmbătrânirii, combinând acţiunea antioxidanţilor şi suportul complexului biostimulant de peptide.

Combinând produsul cu Hyalogy Lift Cream, oferă rezultate de lungă durată, asemănătoare injecţiilor cu filler. Produsul oferă atât un lift de suprafaţă cât şi o pătrundere în profunzime în stratul ”corneum”

Efectele 3D sunt vizibile prin:
  • Îmbunătăţirea şi  accelerarea abilităţii stratului corneum de a reţine pentru mai mult timp permeabilitatea
  • Netezirea ridurilor fine şi a cearcănelor apărute în urma hidratării insuficiente;
  • Creează o peliculă fină de lifting la nivelul pielii ce pătrunde în întreaga suprafaţă a epidermei.
    Această peliculă liftează instant, catifelează şi reduce profunzimea ridurilor, defineşte conturul feţei şi pielea gâtului;
  • Repară funcţiile dermale cauzate de vârstă şi îmbunătăţeşte structura pielii;
  • Stimulează producţia de elastină şi colagen;
  • Reface bariera dermo-epidermală activând producţia de laminină element principal al membranelor bazale.

Hyalogy Lift Mask are o formă anatomică specială, creată pentru a se potrivi pe conturul feţei şi al gâtului. Tratamentele simultane pe zonele problematice generează rezultate efective şi de lungă durată.
Această mască este saturată, având o cantitate imensă de serum, suficientă pentru a penetra orice tip de piele indiferent de vârstă, incluzând şi pielea foarte uscată.
Cantitatea de serum concentrat este echivalentă cu serumul administrat timp de o lună în tratamentele cosmetice clasice.

Hyalogy Lift Mask se potriveşte spectaculos cu diferite proceduri cosmetice, pornind de la tratamentele express până la cele de lungă durată. Fiind bogată în componenţi bio-activi, masca este excelentă pentru recuperarea în urma procedurilor agresive, îmbunătăţind efectul de ”volume modelling” din injecţiile filler.
În plus acesta este o alegere ideală în recuperarea după o operaţie estetică, deoarece grăbeşte biorevitalizarea , rezultatele fiind mai vizibile.

 Ingrediente:
- extracte de migdale dulci: bogate în glicoproteine protejează pielea de stresul mediului, poluare şi înlătură iritaţiile pielii
- extractul de ovăz conţine 21-25% beta glucan o polizaharidă cu puternică hidratare şi proprietăţi de vindecare.
Protejează pielea de UV, reducând adâncimea cearcănelor.
- Guma de Xanthan(lămâia): această polizaharidă este produsă de fermentarea şi polimerizarea bacteriei pe care o conţine pentru un efect de lifting,
- Acetil decapeptidic similar cu creşterea fibroblastului. Rejuvenează pielea, îmbunătăţeşte producţia de elastină şi colagen;
- Oligopeptide  tratează roşeaţa şi rozaceea protejând şi îmbunătăţind circulaţia sangvină
- Acidul ascorbic antioxidant şi regulator acidic. O vitamină care participă în procesul de sintetizare a colagenului;
- Acid Hyaluronic; Ceramide (patentate de tehnologia Forlle`d asigură o maximă autenticitate cu ceramidele umane, esenţiale pentru pielea sensibilă)
- Turmalina are efect optic de polarizare şi ionizare, poate emite ca şi omul raze infra-roşii şi ioni negativi, activează microcirculaţia, asigurând hrănire şi respiraţie ţesutului.
Produsele pe bază de turmalină sunt excelente după o intervenție estetică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod