Hidrocolonoterapia te scapă de problemele de sănătate!

Din cauza multor obiceiuri nesănătoase alimentare, din cauza stresului cotidian, colonul nu-și mai îndeplinește rolul de evacuare ritmică a reziduurilor de metabolism și astfel apar și problemele de sănătate. Hidrocolonoterapia este o procedură terapeutică de detoxifiere a organismului, fiind recomandată în multe afecțiuni.

Hidrocolonoterapia sau irigarea colonului reprezintă o metodă complexă de detoxifiere și curățare în profunzime a colonului de toxine, materii reziduale, paraziți și gaze ce ajută la refacerea sănătății și funcționalității colonului.

Aduce un aport benefic întregului organism, fiind recomandată tuturor persoanelor care vor să-și trateze diferite afecțiuni, să-și amelioreze starea de sănătate, să și-o mențină sau să și-o îmbunătățească...Hidrocolonoterapia este recomandată în  tratamentul unei game variate de afecțiuni, de la boli dermatologice (urticarie, iritații, psoriazis, alergii, acnee etc), boli gastrointestinale (constipații, colon spastic, gaze, balonare etc ), migrene, depresie, afecțiuni hepatobiliare, disfuncții ale prostatei, cistite, anexite, până la reglarea ritmului cardiac, cât și pentru menținerea unui colon curat și al unei stări de sănătate optim...Pentru curățatea în profunzime a colonului este necesară o serie de minimum 6 ședințe, mai ales dacă pacientul se află la o primă experiență de acest fel.
Această procedură se efectuează de 2 până la 4 ori pe an, în funcție de gradul de necesitate, iar în intervalul de 3-6 luni de pauză, se recomandă o ședință de întreținere efectuată lunar
”, ne-a declarat Ana Maria Bivolaru, manager al centrului Agnes - Centrul Medical de Terapii pentru Trup si Suflet.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod