Gel-spuma Aquafresh Iso Active

Stiai ca 40% din suprafata dintilor tai se afla la imbinarea dintre dinti? Acest spatiu, greu de curatat prin simpla periere, este un loc ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru a veni in intampinarea acestei probleme, specialistii Aquafresh au creat gelul-spuma Aquafresh Iso Active.

Cel mai nou produs din gama Aquafresh pentru igiena orala este un gel revolutionar, care la temperatura din cavitatea bucala si datorita energiei degajate in timpul periajului se transforma in spuma. Principiul de functionare al Aquafresh Iso Active se bazeaza pe actiunea spumei formate din mii de bule microscopice care patrund in spatiile greu accesibile, indepartand cu 25% mai multe bacterii decat pasta de dinti obisnuita.
In acelasi timp, tripla protectie Aquafresh cu fluor activ din compozitia sa curata dintii, ii protejeaza impotriva cariilor si improspateaza respiratia.

Studiile clinice efectuate in laboratoarele Aquafresh au dovedit ca formula sa speciala reduce nivelul compusilor volatili sulfurati - sursa mirosului neplacut din cavitatea bucala. Astfel, timp de sapte ore de la periaj, nivelul acestor compusi a fost redus cu 41% fata de efectul unei paste de dinti obisnuite.

Respiratia urat mirositoare este o problema des intalnita, care afecteaza pana la 50% din populatie.
Alcoolul, resturile alimentare, igiena orala necorespunzatoare si somnul sunt factori care influenteaza aceasta afectiune, in timp ce problemele metabolice si digestive joaca si ele un rol decisiv. Cu toate acestea, in 90% dintre cazuri respiratia urat mirositoare este cauzata de activitatea bacteriilor si a altor organisme din cavitatea bucala, motiv pentru care o igiena orala bine realizata este esentiala.

Aspectul pastei de dinti Aquafresh Iso Active  este unul inovator - un recipient metalic aflat sub presiune care elibereaza gelul, care la randul sau se transforma in spuma.
Transformarea spectaculoasa este posibila datorita ingredientului isopentan, care reactioneaza la cresterea de temperatura in urma periajului din cavitatea bucala. Astfel, gelul isi dubleaza volumul, transformandu-se intr-o spuma activa ce se raspandeste in intreaga gura si curata mai eficient cu 25% decat pasta de dinti obisnuita.

Lansarea Aquafresh Iso Active este rezultatul unui program intens de cercetare desfasurat in cadrul Academiei de stiinte Aquafresh a GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.


Produsul este disponibil in supermarketuri si hipermarketuri, iar pretul de referinta este de 14,5 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anisoara pe 23 Sep 2008, 00:41
    Gel-spuma Aquafresh Iso Active

    o sa incerc acest produs mi se pare potrivit pentru inlaturarea toturor problemelor legate de cav. bucala ms pt inform.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod