Gel antibacterian Touch 3 in 1

Iesi in oras. Multi oameni, multe bacterii. Sanatatea ta si a celor dragi e mai importanta decat orice pe lume. Ai nevoie de o solutie comoda, dar foarte eficienta de a indeparta sursele de boala, chiar si acolo unde apa lipseste. Iti propunem sa iei cu tine un Touch 3 in 1.

Acesta este un nou gel antibacterian pentru maini, usor de utilizat si comod de transportat, pe care il gasesti in hipermarketuri, supermarketuri si farmacii.

Noul gel distruge in numai 15 secunde 99% dintre bacteriile pe care le contactam din mediul inconjurator.

Touch este bine tolerat de piele si are un miros placut. Este emolient si hidrateaza pielea in profuzime datorita vitaminei E si glicerinei.

 Este usor de transportat intrucat o sticluta de gel are numai 59 ml. Dar, chiar daca e micuta, o sticla de Touch este pregatita chiar si pentru 60-70 aplicari. Si asta pentru ca ai nevoie doar de o singura picatura de gel - trebuie doar sa il masezi pe maini pana se usuca.

Touch 3 in 1 se poate folosi oriunde si oricand, la o plimbare in parc, in timp ce stam la birou, la restaurant, in timpul calatoriilor cu avionul, la iarba verde, in masina etc.

Gama de geluri antibacteriene pentru maini mai include si produse destinate copiilor sau produse cu arome proaspete, exotice sau de violete.

Pretul recomandat incepe de la 5.69 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana08 pe 19 Aug 2008, 18:42
    super

    am si eu si e super bun.il folosesc oriunde oricand si pe langa faptul ca imi curata mainile si mi le protejeaza,le ofera o sezantie de confort super.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod