Geanina Ilieș ajută o mamă bolnavă de cancer să continue să-și crească fetița de 8 ani

Felicia Fuiorea a fost diagnosticată cu cancer gastric în stare avansată. Oameni de bine, colegi, prieteni și-au unit forțele și au găsit un medic oncolog specializat într-o clinică din Turcia. Deși s-au strâns inițial niște sume de bani care să o ajute să înceapă lupta, mai e nevoie de bani. Fetița ei de 8 ani și jumătate are nevoie de ea mai mult ca oricând, mai ales la această vârstă.  Geaninei Ilieș vedeta Antenei 1 a realizat un reportaj in acest sens prin care incurajeaza toti oamenii sa o ajute pe Felicia sa traiasca.

"Am cunoscut-o pe Felicia anul acesta, însa ea este dovada că nimic nu e întâmplator în viața asta.
Nimic nu e întâmplător când vine vorba de oameni. Mă atașez repede de semenii calzi, cu sufletul curat, simpli și optimiști. Ne vedem rar din pricina vieții aglomerate pe care o trăim, însă întâlnirile noastre sunt mereu la fel de calde.Povestim din când în când despre noi, despre copiii nostri, despre bucuriile vietii si problemele care ne apasă și pe care încercăm să le trecem cu zambetul pe buze și cu gândul că sănătatea este cel mai de preț dar pe care-l avem. Cu durere în suflet vă spun că, Felicia a aflat de aproape 3 săptămâni că trebuie să lupte pentru viata ei.
Medicii i-au pus un diagnostic cumplit: cancer de stomac în stare avansată, veste care mi-a rupt sufletul. Sunt însă alaturi de ea, alături de familia ei, la fel cum sunt și prietenii Feliciei, care o sustin în aceasta lupta.  Mai mult decat atât, îmi doresc sa fiu, cu ajutorul vostru, unul dintre pilonii care să susțină calea spre insanatosire si o viata fericita alaturi de fetita si sotul ei.  Din pacate Felicia a mai fost încercată de viata în urmă cu 8 ani, când una dintre fetitele ei și-a pierdut viata din cauza unui diagnostic crunt.
Acest om nu își pierde speranta și vrea să trăiască pentru familia ei, pentru fetita ei. Micuța este protejată pe cât posibil și ferită de aflarea diagnosticului mamei ei. Fac un apel către voi toti, să share-uim această postare pentru a o ajuta pe Felicia. Din păcate, costurile tratamentului și chimioterapia se ridică mult peste veniturile ei. Am discutat cu doctori specializați pe acest caz, iar Felicia a început să lupte pentru viața sa. Să facem o minune pentru o minune de om, Felicia! Va mulțumesc!
" , a declarat Geanina Ilies.


Contul in RON deschis pe numele Fuiorea Mihaela Felicia la ING Bank, in care se pot face donatii, este urmatorul: RO32INGB0000999902292154.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod