Gama Bien Dormir

Gama Bien Dormir este solutia naturala in problemele de somn. Prin actiunea sa, Bien Dormir induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste considerabil calitatea acestuia.

Gama Bien Dormir este solutia naturala in problemele de somn.  Prin actiunea sa, Bien Dormir induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste considerabil calitatea acestuia.

Extractele de passiflora, musetel si melatonina sau valeriana continute de Bien Dormir relaxeaza si calmeaza organismul, inducand un somn natural, odihnitor. Gama Bien Dormir contine doua produse:

Bien Dormir cu Melatonina este recomandat persoanelor care sufera de insomnii cronice, care lucreaza in ture sau calatoresc mult, adorm greu sau se trezesc noaptea si nu mai pot adormi.

Supranumita “hormonul somnului”, Melatonina este substanta chimica produsa la nivelul creierului care ii comunica organismului ca este momentul sa adoarma, inducandu-i senzatia de somn.

Bien Dormir cu Valeriana este recomandat persoanelor cu tulburari de somn  insotite de agitatie nervoasa, stres si afectiuni gastrice.

Valeriana inlatura dificultatile de adormire, reduce procentul de treziri nocturne, favorizeaza instalarea somnului profund si combate efectele tensiunii nervoase: palpitatii, spasme, arsuri gastrice.

Bien Dormir cu Valeriana este indicat si copiilor de peste 12 ani.

 

Produsele din gama Bien Dormir se pot gasi in farmacii si magazine naturiste. Pretul unui produs este de 15 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod