Fulga aduce o noua bunatate cu lapte - Mierlapte

Fulga Mierlapte e un produs UHT cu lapte si miere lansat in premiera pe piata romaneasca a lactatelor, care completeaza gama de lapte cu arome Fulga.
Laptele este ambalat in cutii TetraPak ecologice si usor de manevrat, in variante de 250 ml si 1 litru. Cutia mica are atasat si un pai, astfel ca e tocmai buna de pus in ghiozdanel sau de luat la joaca. Cutia de 1 litru are capac si e foarte practica, pentru ca poate fi deschisa si inchisa in repetate randuri.

Laptele este ultrapasteurizat (UHT), ambalat in conditii de maxima igiena si siguranta. Ambalajul este aseptic si pastreaza laptele la temperatura mediului ambiant un timp indelungat, astfel incat gustul, consistenta si valoarea nutritiva raman neschimbate pe intreaga durata a termenului de valabilitate.


"Am introdus o noua varianta cu lapte si miere in gama Bunatati cu Lapte pentru ca e o combinatie sanatoasa si foarte buna la gust. De altfel, laptele cu miere este o bautura traditionala care face parte din alimentatia romanilor, in special din cea a copiilor," declara Cristina Miclea, Brand Manager Albalact Alba Iulia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod