Fulga a prins putere cu noua gama de iaurturi

Fulga e mai voinica, mai isteata si mai jucausa cu noua gama de iaurturi care ii dau putere si energie in fiecare zi!

Fulga e mai voinica, mai isteata si mai jucausa cu noua gama de iaurturi care ii dau putere si energie in fiecare zi!

 

Acum Fulga ne ofera si noua noile ei iaurturi naturale bogate in proteine care intaresc organismul si il ajuta sa functioneze normal.
 
"Pentru ca Fulga este un brand preferat de familii si mai ales de copii, ne-am gandit sa continue traditia de a oferi numai produse sanatoase si hranitoare, nu doar gustoase, asa ca am imbunatatit iaurturile lansate in 2007 sub brandul Fulga. Iaurtul este o hrana de baza, prezenta zilnic intr-o alimentatie sanatoasa, iar noi vrem sa le comunicam consumatorilor ca iaurturile Fulga sunt o sursa bogata de proteine", a declarat Celina Condorovici, brand manager pentru Fulga.

 

Proteinele din iaurt de asimileaza usor si ajuta la refacerea si intretinerea muschilor, maresc ritmul metabolismului, iar organismul devine astfel mai puternic.

De aceea Albalact recomanda copiilor si adultilor consumul zilnic de iaurt.

 

Noua gama de iaurturi proaspete Fulga cuprinde: iaurt natural 3% grasime in ambalaj mic de 150 de grame si ambalaj mare de 400 de grame; iaurt de baut 2% grasime in ambalaj de 375 de grame; iaurturi cu fructe 1,5% grasime - cu capsuni, cu visine, cu piersici si caise, in amblaje mici de 125 de grame. 
  
Iaurturile Fulga sunt produse dupa retetele traditionale ale Albalact, din culturi lactice selectionate, de cea mai buna calitate.

Fiind realizate special pentru copii, cunoscuti drept extrem de pretentiosi atunci cand este vorba despre alimentatie, iaurturile Fulga sunt sanatoase si foarte gustoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod