Fiole Crescina Hair Loss

Caderea parului reprezinta, in fapt, desprinderea firului de par din propriul sau folicul. Numeroase cauze pot afecta scalpul, diminuând irigarea sanguina a acestuia si încetinind activitatea celulara. Acest fenomen, diferit la barbati si la femei, modifica echilibrul fiziologic al celor trei faze de viata ale firului de par (numite stiintific faza anagena, catagena si respectiv telogena) si provoaca devitalizarea acestuia prin urmare, moartea sa precoce.
Caderea parului reprezinta, in fapt, desprinderea firului de par din propriul sau folicul. Numeroase cauze pot afecta scalpul, diminuând     irigarea sanguina a acestuia si încetinind activitatea celulara. Acest fenomen, diferit la barbati si la femei, modifica echilibrul fiziologic al celor trei faze de viata ale firului de par (numite stiintific faza anagena, catagena si respectiv telogena) si provoaca devitalizarea acestuia prin urmare, moartea sa precoce.

Aceste situatii se manifesta foarte rapid, printr-o cadere neregulata a parului (sezoniera, episodica, anormala, dar redusa),  abundenta sau foarte abundenta (cauze cronice, patologice).

Caderea nu este incapacitatea foliculului de a produce un nou fir de par, ci desprinderea precoce a unui fir de par existent din locasul sau, foliculul pilos. Media caderii fiziologice normale a parului, se situeaza intre 50 -100 fire pe zi. Daca numarul firelor cazute este mai mare decat aceasta medie  avem de-a face cu o pierdere evidenta a parului, un dezechilibru al ciclului normal de viata al acestuia. Din acest motiv, persoanele care sufera de caderea parului au nevoie de un ajutor imediat pentru a opri acest proces.

Produsele Crescina Hair Loss, inovatie a laboratoarelor elvetiene LABO COSPROPHAR au dovedit din plin eficienta in stoparea caderii parului, cunoscand un mare succes.
Crescina Hair Loss este disponibil sub forma de fiole si  sampoane, barbati si femei, concentratii adaptate pentru preventie si fazele de inceput ale caderii parului, cadere moderta, concentratiile mai mari fiind recomandate in fazele de cadere semnificativa si severa.

In paralel cu formula clasica consacrata deja, a aparut o gama noua, fiole si sampoane, Labo Hair Loss HSSC ( human skin&scalp cells).  La principiile active de bază (Hidroxiprolina, Acidul aspartic, Activatorul enzimatic şi Taurina) se adaugă Hydrolyzed Yeast Protein şi Acetyl Tetrapeptide-3, necesare pentru fortificarea firelor de păr, chiar de la rădăcină.
Formula este îmbogăţită cu Complexul HSSC (Pentapeptide-31, Pisum Sativum şi Laminaria Digitata Extract) pentru a proteja şi a menţine în stare bună atât pielea capului cât şi micromediul celulelor stem ale acesteia (teste in vitro şi ex vivo).
Labo Hair Loss HSSC este special formulat pentru combaterea numeroaselor cauze care duc la căderea părului – cauze fiziologice, nepatologice – şi pentru a contribui la întărirea legăturii între firul de păr şi pielea capului.

Noile produse Labo Hair Loss HSSC contin formule specifice pentru barbati si femei in concentratii diferentiate in functie de gravitatea caderii parului: cadere moderata, semnificativa, severa.  Sampoanele asigura o igiena blanda si au efect sinergic cu fiolele fiind recomandate atat in timpul curelor intensive cu fiole cat si intre aceste cure.
Produsele Labo Hair Loss si Labo Hair Loss HSSC  sunt disponibile in farmacii.
Ele se pot achizitiona si  prin magazinul online www.sentia.ro

Pret: 220.74 Lei (incluzand TVA)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod