Fese ferme în câteva ședințe de masaj cu bambus

Fese ferme în câteva ședințe de masaj cu bambus. Pare un deziderat greu de atins? Tot timpul ți-ai imaginat ca aceste fese ferme la care visăm cu toatele se pot obține exclusiv în sala de sport? Este adevărat. Sportul este cel care te ajută să arăți și să te simți bine, dar iată că la fel de bine poate să-ți fie și dacă alegi să faci masaj cu bambus.

Ceea ce în sală poți obține în câteva săptămâni, cu ajutorul masajului cu bambus poți obține în câteva ședințe.
„Dintre toate tipurile de masaj practicate în centrele de wellness, masajul cu bambus constituie cea mai bună soluție pentru redarea fermității pielii, în timp record. Încă de la prima ședință, se poate observa o îmbunătățire a aspectului pielii, acest lucru datorându-se atât tehnicii unice care stimulează drenarea toxinelor din organism și eliminarea naturală a excesului de apă acumulat în țesuturi, cât și acțiunii anticelulitice concentrate pe zonele cu probleme.

În ceea ce privește fesele, efectele sunt cu atât mai notabile, cu cât masajul cu bambus reușește în doar câteva ședințe să ofere rezultate pentru care în mod normal ar trebui să petreci săptămâni întregi la sală”, explică Dănuț Bujor, maseur acreditat.


Ce se întâmplă de fapt?


Recomandat mai cu seamă persoanelor sedentare, masajul cu bambus este tehnica perfecta pentru a dizloca adipocitele care se acumuleaza imediat sub fese. Cu siguranță nu este cazul să ne speriem de terminul „dizlocă”.

Acest timp de masaj cu are niciun fel de reacție adverse, nu doare și nici nu lasă vânătăi.  „Mișcările de masaj cu bețe de bambus, contribuie la ridicarea posteriorului și te ajută să combați eficient acea laxitate care survine mai ales dacă petreci multe ore la birou și nici nu reușești să mergi prea mult pe jos. De regulă, la persoanele sedentare, se acumulează adipocite imediat sub fese, ca o denivelare a pielii, care în timp își mărește volumul și poate deveni deranjantă, mai ales atunci când se poartă haine mulate.
Masajul cu bambus dizlocă practic aceste depozite inestetice, fără niciun fel de durere sau leziune a pielii, netezind excelent zonele cu probleme în decurs de câteva ședințe”, conchide Dănuț Bujor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod