Femibion® premiază viitoarele mame cu multe surprize și un voucher pentru naștere într-o clinică privată

Femibion®, partenerul femeilor în perioada sarcinii, a pregătit un concurs cu multe surprize pentru sarcini sănătoase – wrap-uri elastice stil cangur, abonamente medicale cu o valabilitate de 9 luni și marele premiu: un voucher pentru naștere care poate fi folosit în rețeaua de sănătate REGINA MARIA. Vitaminele prenatale Femibion Sarcină Sănătoasă 1 și Femibion Sarcină Sănătoasă 2 asigură aportul necesar de folați și de nutrienți corespunzători din perioada preconcepției până la finalul perioadei de alăptare.

În luna octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie, achiziționarea a trei cutii de Femibion Sarcină Sănătoasă 1 sau 2 pe același bon și înscrierea bonului fiscal pe site-ul www.femeibion.ro le pot aduce viitoarelor mămici numeroase premii speciale. În timpul sarcinii, organismul fiecărei femei trece prin numeroase schimbări ce țin de alimentație și de stilul de viață pe care îl adoptă, perioadă în care nevoile de acid folic ale viitoarei mame sunt ridicate. Femeile însărcinate și cele care alăptează au cerințe ridicate pentru anumite substanțe nutritive, deoarece în această perioadă trebuie să asigure și bebelușului tot ce are nevoie.

Vitaminele prenatale sunt recomandate femeilor cu minimum o lună înainte de a rămâne însărcinate, pe toată durata sarcinii și până la sfârșitul perioadei de alăptare.


Vitaminele prenatale contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a bebelușului, conținând o cantitate mai mare de folați, iod și vitaminele B, C și E, de care organismul are nevoie din plin în timpul sarcinii.


Femibion Sarcină Sănătoasă 1 reprezintă combinația optimă de nutrienți necesară de la planificarea concepției, până la sfârșitul primului trimestru de sarcină, cu un conținut ridicat de folați (Metafolin®, acid folic), complex de vitamine B, vitaminele C,  E și iod.

Folatul, derivat al acidului folic, contribuie și la menținerea sănătății psihice, reducerea oboselii și extenuării, precum și la funcționarea în parametri normali a sistemului imunitar.


Metafolin® reprezintă forma biologic activă a acidului folic, direct utilizabilă de către organism, spre deosebire de acidul folic, care are nevoie de metabolizare în mai multe etape. Acesta are efect optim chiar și la femeile care nu pot metaboliza complet acidul folic, fiind disponibil pentru prima oară în lume prin intermediul Femibion®.


În a 13-a săptămână de sarcină, corpul bebelușului este deja complet format, intrând în faza de creștere. Dezvoltat special pentru a veni în completarea aportului de nutrienți esențiali, precum folatul (Metafolin® și acid folic) și acidul gras Omega 3 DHA, Femibion Sarcină Sănătoasă 2 este recomandat din a 13-a săptămână de sarcină, până la sfârșitul perioadei de alăptare. Acidul gras esențial omega-3 DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a vederii normale a fătului și sugarului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod