Femibion, unul dintre complexele vitaminice prenatale de top, a intrat în portofoliul Dr Reddy’s Laboratories România

Începând cu luna ianuarie 2015, Dr. Reddy’s Laboratories România și-a extins portofoliul de produse prin preluarea brandului Femibion, în urma încheierii unui parteneriat strategic cu Merck Consumer Health Care, Germania. În urma parteneriatului, compania Dr. Reddy’s Laboratories România devine responsabilă de promovarea brandului Femibion în România.

La nivel european, dar și în România, Femibion reprezintă unul dintre brandurile de top din segmentul de piață reprezentat de complexele vitaminice prenatale.
În România valoarea vânzarilor acestui produs se ridică la aproximativ 630.000 Euro anual.

Lansat în 2011, brandul Femibion, cu cele două forme de prezentare Femibion Sarcină Sănătoasă 1 și Femibion Sarcină Sănătoasă 2, a reusit să atingă rapid locul 2 în cota de piață datorită beneficiilor semnificative, demonstrate, de care s-au bucurat miile de mămici care au parcurs sarcina împreună cu Femibion. Femibion este special conceput să acopere necesarul optim de micronutrienți esențiali pentru femeile care își planifică o sarcină, sunt gravide sau alăptează.

Echipa de reprezentanți medicali ai companiei Dr.
Reddy’s Laboratories România se declară onorată să preia excelenta colaborare a echipei Merck Consumer Healthcare România cu profesioniștii din domeniul sănătății. Noua echipă de promovare va depune toate eforturile pentru a informa în timp real și cu acuratețe asupra beneficiilor administrării Femibion pentru mame și bebeluși și, in final, pentru o societate românească mai sănătoasă.


Compania Dr. Reddy’s Laboratories România SRL, prezentă pe piața farmaceutică de aproape 20 de ani, este una dintre subsidiarele Dr.
Reddy’s Laboratories LTD, companie farmaceutică globală înființată în 1984 în Hyderabad India, care operează astăzi la standarde internaționale în mai multe centre de productie și cercetare din India, Statele Unite, Mexic, Germania și Marea Britanie. Compania este producătoare de ingrediente active, molecule generice, biosimilari și noi entități chimice.

Compania Dr. Reddy’s Laboratories Ltd. este producătorul brandului Omez, cel mai important jucător de pe piața de antiulceroase. Omez a atins un nivel de loialitate incontestabilă, devenind liderul segmentului, prin eficiență și siguranță demonstrate pe parcursul a aproape 20 de ani.
Pe lângă portofoliul dedicat gastroenterologiei, Dr. Reddy’s Laboratories România deține un portofoliu amplu de produse pentru tratamentul afecțiunilor oncologice, respiratorii și neuro-psihiatrice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod