Faci masaj cu bambus, dar rezultatele întârzie să apară? 5 greșeli simple pe care le faci!

Silueta de vis este dezideratul oricărei femei, însă numai unele dintre noi reușim să ajungem la el. De ce? Dietă – există. Spor – există. Masaj – există. Somn – există? Sigur, nu toate împreună, ar spune multe dintre noi. Și nu chiar toate, toate... absolut toate ca la carte, am spune altele. Se pare că „buba” este undeva aici, dar cine suntem noi să ne dăm cu părerea? Hai să lăsăm specialistul să o facă.

În cazul nostru, astăzi, Dănuț Bujor, maseur certificat, specializat în masajul cu bambus.

Te autosabotezi cu alimentația


„Doamnele vin la mine, vor masaj cu bambus și se așteaptă că vor scăpa instantaneu de celulită și colăcei. Da! Masajul cu bambus te scapă de celulită și de colăcei, dar nu face minuni dacă tu nu-l „ajuți”. De exemplu, dacă te sabotezi cu alimentația, rezultatele alea spectaculoase vor întârzia să apară. Și, știi ce e și mai interesant de atât? Povestea asta trebuie să devină un stil de viață. Asimilezi asta, perfect, vei avea rezultate spectaculoase. Nu asimilezi, vei fi obligată să te mulțumești cu puțin!”, îți explică Dănuț Bujor – masaj cu bambus.


Nu asculți sfaturile pe care ți le dă specialistul


„Știi cum e... Atunci când înveți despre ceva.

Apoi experimentezi în acel ceva. Și, mai ales, atunci când faci cu plăcere acel ceva... cum este cazul meu cu masajul cu bambus, lucrurile pe care le spui și le faci, chiar sunt cele care contează și care, cu siguranță, duc acolo unde trebuie. Așa e și aici, la prima ședință cu pacienta am grijă să facem o evaluare completă și corectă. Aici discutăm și despre regimul de viață, dar și despre – de exemplu – numărul de ședințe de masaj cu bambus de care are nevoie. Ambele trebuie respectate în egală măsură, iar rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp!”, continuă specialistul nostru.


Uiți de sport


Asta nu e bine! „Acum nu vorbesc despre ore interminabile în sala de sport, însă vorbesc despre puțină activitate fizică. Sportul are rol important în buna funcționare a organismului în general – oxigenează celulele,  îmbunătățește circulația, ajută articulațiile etc.

Masajul cu bambus are nevoie de un răspuns rapid din partea organismului pentru că, practic, lucrăm cu materialul clientului. Așadar, nu trebuie să uiți de sport, indiferent ce tip de mișcare! 15 – 20 de minute de sport acasă, chiar și urcatul scărilor”, continuă Dănuț Bujor.


Renunți prea ușor


„Deși nu foarte des, mi s-a întâmplat să am o astfel de discuție cu unele dintre pacientele mele. << Dănuț, îmi pare rău. Eu am să renunț! Asta e! >> Total greșit, total greșit. Dicutând am reușit să le conving că nu asta este soluția și aici a fost foarte importantă comunicarea pe care am avut-o eu cu ea. Așadar, încrederea, comunicarea care se leagă între terapeut și pacientă este, iarăși, foarte importantă. Asta este, dacă vrei, primordială.

Am paciente care vin la mine de ani de zile, cu care discut chestiuni personale, care-mi povestesc ce probleme au acasă sau la job!”, continuă terapeutul în masaj cu bambus.


Masajul cu bambus nu este masaj de relaxare


Aceasta este abordarea corectă atunci când vine vorba despre masajul cu bambus. Masajul cu bambus nu doare, însă masajul cu bambus nu este un masaj de relaxare. „Masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la bărbați. Masajul cu bambus este mult mai eficient decât cel clasic anticelulitic, iar asta pentru că rezultatele sunt vizibile de la primele trei ședințe. Masajul cu bambus elimină excesul de apă și toxinele din corp. Masajul cu bambus se poate începe de la vârsta de 14 ani.

Printre beneficiile acestui tip de masaj, se numără: scăderea în centimetrii, diminuarea vergeturilor, ridicarea feselor, tonifierea musculară la suprafață, ajută la funcționarea sistemului limfatic. Folosesc 6 tipuri de bețe de bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficiențele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, pacienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Masajul cu bambus este foarte eficient și la persoanele care au varice, ajută la estomparea lor”, conchide specialistul Dănuț Bujor, maseur în cadrul centrului care îi poartă numele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod