Fa-i o bucurie copilului tau!

Sigur ca vrei sa nu ai probleme cu cei mici pe toata perioada anului, mai ales cand este frig sau cand copiii sunt in colectivitate(expusi racelilor si virozelor in mod frecvent). Organismul copiilor trebuie intarit cu vitamine.
Sigur ca vrei sa nu ai probleme cu cei mici pe toata perioada anului, mai ales cand este frig  sau  cand copiii sunt in colectivitate(expusi racelilor si virozelor in mod frecvent). Organismul copiilor trebuie intarit cu vitamine, calciu sau probiotice care sa-i fereasca de imbolnaviri frecvente.

Compania  Pharmanovi produce cele mai apreciate brand-uri de suplimente alimentare (vitamine si minerale) din Cehia si Slovacia,  special create pentru copiii de peste 3 ani, masticabile si cu gust placut.

In plus, fiecare cutie aduce cadou o mica bucurie: un magnetel super haios cu diferite animalute si personaje.
Gama kids contine:

Complex Echinacea cu vitamina C-Combinatia de vitamina C cu pulberea de echinacea, extractul de fructe de soc si propolisul ajuta la intarirea sistemului imunitar al copiilor, in caz de raceli sau infectii. Pe langa rolul sau imunostimulator, complexul are actiune detoxifianta asupra organismului si  reduce oboseala.

Complex Probiotic -Suplimentarea alimentaţiei cu Bifidobacterium bifidum creşte rezistenţa la infecţii intestinale, favorizează absorbţia calciului şi a vitaminelor din grupul B( esenţiale pentru o creşterea normală a copiilor),regleaza tranzitul intestinal, prevenind constipaţia sau diareea.
Lactobacillus acidophilus lupta impotriva agenti patogeni , reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei. Are rol şi în sinteza vitaminelor B. Lactobacillus bulgaricus susţine flora intestinală saprofi tă şi inhibă microorganismele patogene, ajută la digestia proteinelor, produce substanţe cu efect antibiotic, creşte activitatea sistemului imunitar si  ajută la eliminarea toxinelor din colon fără a perturba flora microbiană benefică.Lactobacillus rhamnosus inhibă creşterea bacteriilor potenţial patogene din intestin.

Complex Calciu + vitamina D3 -cu o formulă îmbunătăţită pentru a asigura aportul optim de calciu şi vitamina D3, ajuta  la creşterea armonioasă a oaselor, dar şi a dinţilor.
Vitamina D3 favorizează absorbţia rapidă a calciului in organism.

Pretul recomandat /cutie  vitamine  25 ron


Vitaminele din gama Pharmanovi  pot fi gasite in farmaciile Dona, Remedio, Sibpharmamed, Pharmanet precum si in farmacii independente.

Compania Pharmanovi  este prezenta de mai bine de 10 ani pe pietele  din Europa , numele ei  fiind echivalentul unei noi viziuni pentru sanatate.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod