Extrem Vit - mai multa energie, mai multa viata!

Administrarea unui complex de vitamine cu un continut cat mai bogat calitativ (numar de substante active) si adecvat cantitativ (in jur de 100% doza zilnica recomandata /component) asigura satisfacerea acestor nevoi in cazul în care alimentatia este deficitara.

Administrarea de vitamine si minerale asigura o functionare corespunzatoare a organismului in situatiile in care aportul alimentar nu este optim, dar si in conditii specifice de suprasolicitare fizica sau intelectuala.

Administrarea unui complex de vitamine cu un continut cat mai bogat calitativ (numar de substante active) si adecvat cantitativ (in jur de 100% doza zilnica recomandata /component) asigura satisfacerea acestor nevoi in cazul în care alimentatia este deficitara.

Gama de vitamine Extrem Vit are 3 forme de prezentare:


1. Extrem Vit comprimate cutie cu un blister a 10 comprimate;
2.

Extrem Vit comprimate cutie cu doua blistere a 10 comprimate fiecare.

Complexul de vitamine si multiminerale Extrem Vit are rol de revigorare si energizare a organismului si contine:

Vitamine cu rol important in cresterea si regenerarea celulara, in formarea si mentinerea unor tesuturi sanatoase (piele, oase, vase de sange etc.) si datorita rolului de antioxidanti, ajuta la formarea unui tesut conjunctiv  sanatos;

Minerale, care sunt necesare in activarea vitaminelor si enzimelor cu ajutorul carora se desfasoara toate procesele importante din organism;

Oligoelemente;

Aminoacizi;
    
Extracte naturale: laptisor de matca, polen, ginseng korean, grau incoltit (pulbere), seminte de floarea soarelui (pulbere), lecitina.
Laptisorul de matca si polenul, sunt considerate unele dintre cele mai eficiente tonifiante ale organismului, iar ginsengul creste rezistenta organismului si capacitatea de regenerare.

3. Extrem Vit efervescent este un supliment alimentar cu proprietati revitalizante si tonifiante datorita continutului complex de vitamine, minerale si oligoelemente; are si rol energizant datorita cafeinei. Fiecare flacon contine 10 tablete efervescente. O tableta este suficienta pentru prepararea unei bauturi energizante.
Prin combinatia complexa de principii active, Extrem Vit mentine functionarea sanatoasa a organismului si previne aparitia a numeroase boli.

Prin aportul major de energie si vitalitate, este produsul biostimulator si regenerator indicat pentru fiecare dintre noi.

In perioada aprilie - mai este disponibila, in farmaciile din tara, promotia cu energie Extrem Vit. Poti cumpara o cutie de Extrem Vit si primesti cadou o a doua cutie!

  • Pret recomandat Extrem Vit 10 comprimate - 16.88 lei;
  • Pret recomandat Extrem Vit 20 comprimate - 30.69 lei;
  • Pret recomandat Extrem Vit efervescent 10 tablete - 24.15 lei.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionut pe 29 Mai 2009, 13:02
    pt. toti si pt. toate

    era sa uit de produsele forever, care sunt majoritatea cu aloe.

    0
    0

  • ionut pe 29 Mai 2009, 13:01
    pt. toti si pt. toate

    cand este vb de vitamine, cele mai recomantate de catre mine sunt produsele apicole. exista un energizant 100% natural, facut numai din produse apicole, care da rezultate fff bune indiferent de varsta. mai ales dupa operatii. mai multe amanunte la: dog.catel@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod