Eurovita MultiVital A-Z îţi aduce energie cu eliberare prelungită pe parcursul întregii zile

Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie şi un randament psihic crescut, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z - complex optim de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substanţe necesare pentru susţinerea capăcităţii de efort fizic şi intelectual a organismului.
Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie şi un randament psihic crescut, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z - complex optim de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substanţe necesare pentru susţinerea capăcităţii de efort fizic şi intelectual a organismului.

O alimentaţie bogată în vitamine şi minerale reprezintă baza unei vieţi active şi sănătoase. Cercetările au demonstrat că, în ultimii 10 ani, legumele şi fructele conţin tot mai puţine vitamine şi minerale.
În plus, acestea sunt foarte sensibile la prepararea termică sau la depozitarea necorespunzătoare. Astfel, o alimentaţie diversificată e posibil să nu mai fie suficientă pentru aportul zilnic optim de vitamine şi minerale. Pe de altă parte, multe dintre aceste elemente vitale sunt asimilate de organism în cantităţi limitate şi, de aceea, se recomandă ca aportul lor să se realizeze zilnic, în mod treptat.

Ceea ce face din Eurovita MultiVital A-Z un produs special sunt comprimatele cu eliberare prelungită: nucleul vital al comprimatului eliberează progresiv cele 26 de ingrediente active – vitamine, minerale, extract de Ginkgo biloba şi Luteină - pe parcursul mai multor ore, astfel încât organismul să le utilizeze treptat, pe durata întregii zile.

Eurovita MultiVital A-Z este recomandat în carenţele de vitamine şi minerale care pot apărea ca urmare a unei alimentaţii dezechilibrate sau a unor factori precum: efortul fizic şi intelectual crescut, fumatul, dietele sau înaintarea în vârstă.
Produsul combate starea de oboseală, epuizarea psihică şi fizică, creşte capacitatea de concentare şi memorare şi stimulează funcţia cognitivă, asigură vitalitate pielii, menţine sănătatea aparatului vizual, ajută la  funcţionarea normală a sistemului imunitar, încetineşte procesele de îmbătrânire.

Doza zilnică recomandată este de 1 comprimat Eurovita MultiVital A-Z cu eliberare prelungită pe zi, administrat cu o cantitate suficientă de apă.


Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 13 Feb 2014, 19:41
    Ingrasare?!

    mi se pare cel mai aberant sa spui ca te ingrasi de la niste vitamine si minerale!!!

    0
    0

  • anica pe 15 Oct 2013, 11:51
    multivitamine

    este posibil sa-mi scada tensiunea daca iau aceste multivital AZ

    1
    0

  • ANCA pe 17 Apr 2013, 19:56
    multivitamine

    Buna. Eu am luat acest tratament si se ia in fiecare zi cate una pana la ultima si se face o luna pauza si care vrea se poate repeta si sunt foarte bune eu mam si ingrasat putin de la ele dar bine trebuie sa si mananci asa le ajuti putin si da esti mai energic te calmeaza e foarte bun il RECOMAND.

    1
    0

  • mimita pe 9 Feb 2013, 17:45
    eurovia multivital a-z

    azi am inceput si eu sa le iau sper sa mai pun si eu 2-3 kg si sa nu mai fiu asa nervoasa sper sa aiba un efect

    1
    0

  • valli0604 pe 2 Ian 2013, 22:09
    Multi Vital a-z

    Sunt f. bune , eu iau pt ca am si carenta de calciu , dar sunt bune , nu apar efectele decat dupa 10 zile , dar te simti clar alt om

    1
    0

  • Ciprian pe 22 Dec 2012, 09:46
    Eurovita ;)

    In general cam de la orice vitamine, din moment ce nu ai luat nimic pana la ele, simti ceva, disparitia oboselii, un plus de energie, dar daca cautati niste vitamine adevarate, incercati scitec.

    1
    1

  • Ciprian pe 22 Dec 2012, 09:44
    eurovita

    Pt alexandra: in general la orice supliment, chiar si vitamine este recomandata o anumita pauza. Sunt mai multe metode dar pot spune 2, 3 saptamani, una pauza, si 5 zile pe saptamana, 2 pauza. PT ionut: nu ai cum sa pui pe tine de la vitamine, eventual sa iti creasca pofta de mancare. Ce anume sa pui pe tine? grasime? masa musculara? In ge

    2
    2

  • Alexandra pe 3 Aug 2012, 13:56
    Multivitamine

    Stie cineva cate zile trebuie sa luam aceste pastile?ele sunt 42,dar trebuie sa le luam p toate?

    10
    1

  • ionut pe 31 Mai 2012, 10:32
    eurovita

    eu iau de 9 zile j nu simt niki o diferenta,poate ca e prea devreme:d revin dupa o una-2:)) eu vreau mai mult sa mai pun pe mn

    1
    1

  • diana pe 22 Mai 2012, 12:20
    multivital, memoextend

    le-am cumparat azi ca sunt mereu stresata... sunt bune?

    4
    1

  • christian pe 1 Mar 2012, 12:13
    multivitamine

    si eu am inceput de azi .....sper ca dau ceva rez... :D

    2
    1

  • Sergiu pe 13 Dec 2011, 16:12
    Multi

    Sunt foarte bune, iau de o luna si ma alt om.

    8
    1

  • cry pe 20 Oct 2011, 00:42
    multivitamine

    a mai luat cineva eurovita?sunt bune? eu am inceput de azi sper sa am rezultate bune.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod