Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30


Facebook Twitter Comenteaza
Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30
Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 pentru tratamente medicamentoase este o crema dermato-profesionala, adjuvant in tratamentul medicamentos al acneei. Specialistii Eucerin au creat aceasta crema luand in considerare agresivitatea tratamentelor dermatologice specializate recomandate in cazul acneei, tratamente ce usuca puternic pielea. Datorita ingredientului Gluco-glycerol pielea este intens hidratata, iar formula speciala ce contine Licochalcone A, Decandiol si L-Carnitina asigura reglarea sebumului, functia antiinflamatoare si antibacteriana.
Produsul este recomandat pentru persoanele cu tenul deshidratat. Crema are SPF 30 si UVA, luand in considerare sensibilitatea solara dezvoltata in urma medicatiei anti-acneice clasice.

Pielea noastra este oglinda activitatilor zilnice. Stilul de viata extrem de activ, iesirile dese in cluburi, orele putine de somn, mancatul pe fuga, stresul cotidian cauzat de munca si de orele state peste program, alaturi de dereglarile hormonale isi pun amprenta rapid asupra tenului nostru. Iar daca are deja tendinte de ingrasare, suntem mult mai expusi la aparitia acneei.
In prezent, acneea reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice la nivel mondial: peste 80% dintre adolescenti si pana la 40% dintre femei sufera de acnee sau de episoade acneice ocazionale.

Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta acum sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei, si anume: excesul de sebum;    formarea comedoanelor (a cosurilor); dezvoltarea necontrolata a bacteriilor,  inflamatii.  Cum te poate ajuta EUCERIN? Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei.  Eucerin iti aduce aminte ca pe langa nutritie si normalizarea stilului de viata (care ni se pare atat de greu de controlat), secretul pentru a avea un ten mai sanatos si mai fin este ingrijirea atenta, zilnica, respectand cei 3 pasi: curatare, hidratare si ingrijire complementara.
Obiectivul Eucerin DermoPURIFYER: un ten sanatos si un consumator care se simte bine in pielea lui!  Pret informativ: 69 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod