Eucerin cremă reparatoare cu 10% Uree pentru picioare

Vara e tot mai aproape şi în curând vom renunţa la pantofi în favoarea sandalelor. Călcâiele aspre şi crăpate nu sunt o imagine prea frumoasă, pentru că dincolo de aspectul fizic, neglijarea acestei probleme poate avea şi rezultate mai grave cum ar fi durere şi sângerări atunci când crăpăturile sunt adânci.

Dacă îţi doreşti să te bucuri de zilele frumoase de vară, e timpul potrivit să acorzi mai multa atenţie picioarelor tale.  Eucerin a creat Crema reparatoare cu 10% Uree care are grijă de picioarele tale, dar previne şi deshidratarea pielii.

Datorită formulei cu uree, o moleculă proprie pielii, contribuie la hidratarea pielii uscate şi reduce senzaţia de „piele care ţine”.
Călcâiele tale vor deveni catifelate, iar pielea va fi mai netedă şi mai suplă. Concepută pentru pielea uscată şi foarte uscată, aspră şi crăpată a picioarelor, aceasta cremă se absoarbe uşor în piele, iar pentru a minimiza riscul alergiilor nu conţine parfum şi coloranţi. Este recomandată şi persoanelor cu diabet, eczemă atopică sau psoriazis. Testele clinice au demonstrat eficienţă şi toleranţă excelentă la nivelul pielii.

Preţ: 45 RON.
Acest produs se distribuie exclusiv în farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod