Emolium, gama completa pentru ingrijirea pielii uscate

Gama Emolium, disponibila exclusiv in farmacii, rezolva cu succes toate problemele pielii uscate, iritate si atopice. Toate produsele acestei game, dezvoltate de Nepentes in urma unor indelungate cercetari, au fost testate dermatologic, sunt hipoalergenice si sunt recomandate de medici dermatologi si pediatri, ele demonstrandu-si eficacitatea in urma a numeroase teste clinice.

Gama Emolium, disponibila exclusiv in farmacii, rezolva cu succes toate problemele pielii uscate, iritate si atopice. Toate produsele acestei game, dezvoltate de Nepentes in urma unor indelungate cercetari, au fost testate dermatologic, sunt hipoalergenice si sunt recomandate de medici dermatologi si pediatri, ele demonstrandu-si eficacitatea in urma a numeroase teste clinice.

 

Deoarece dermatita atopica chinuie tot mai multi copii deja din a sasea saptamana de viata, o atentie speciala a fost acordata in dezvoltarea acestor produse pentru ca ele sa fie perfect adaptate si cerintelor specifice ale nou-nascutilor. Rezultatele au fost peste asteptari, astfel ca aceste produse au si avizul pozitiv al Centrului pentru Sanatatea Copilului din Varsovia pentru ingrijirea pielii copiilor si nou-nascutilor cu varsta de peste o luna.

  • Gama Emolium cuprinde sase produse:

  • Crema, pe baza de trigliceride de acid caprilic si capric, uree, hialuronat de sodiu, Fucogel, ulei de macadamia, unt de shea si ulei de parafina, reprezinta o emulsie de tip ulei in apa, care hidrateaza pielea, reduce pierderea transepidermica de apa, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii, catifeleaza pielea si ii imbunatateste elasticitatea, fiind indicata in mod special ingrijirii zilnice a pielii uscate si foarte uscate, iritate, aspre si atopice.
    Pret recomandat: 25,7 lei (75 ml).
  • Crema speciala, pe baza de Arlasilk Phospholipid GLA, de uree, hialuronat de sodiu, ulei de macadamia, unt de shea, trigliceride din ulei de porumb si ulei de parafina, reprezinta o emulsie de tip apa in ulei, care confera un efect prelungit de emoliere, calmeaza pruritul, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii si reduce pierderea transepidermica de apa, fiind indicata pentru ingrijirea zilnica a pielii foarte uscate, aspre si crapate, atopice sau cu afectiuni caracterizate de uscarea excesiva a pielii (ihtioza, psoriazis, eczeme sau lichen plan).
    Pret recomandat: 31,1 lei (75 ml).
  • Lotiunea pentru corp, pe baza de trigliceride de acid caprilic si capric, uree, hialuronat de sodiu, Fucogel, ulei de macadamia, unt de shea si ulei de parafina, reprezinta o emulsie de tip ulei in apa, care hidrateaza pielea, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii, reduce pierderea transepidermica de apa, catifeleaza pielea si ii imbunatateste elasticitatea, fiind indicata ingrijirii pielii uscate si foarte uscate, iritate si aspre, precum si a celei atopice.
    Pret recomandat: 31,6 lei (200 ml).
  • Lotiunea speciala pentru corp, pe baza de Arlasilk Phospholipid GLA, uree, hialuronat de sodiu, ulei de macadamia, unt de shea, trigliceride din ulei de porumb si ulei de parafina, reprezinta o emulsie de tip apa in ulei, care confera un efect prelungit de emoliere, calmeaza pruritul, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii si reduce pierderea transepidermica de apa, fiind indicata pentru ingrijirea zilnica a pielii foarte uscate, aspre si crapate, atopice sau cu afectiuni caracterizate de uscarea excesiva a pielii (ihtioza, psoriazis, eczeme sau lichen plan).
    Pret recomandat: 37,4 lei (200 ml).
  • Gelul-crema pentru spalare, pe baza de Arlasilk Phospholipid GLA, hialuronat de sodiu, ulei de macadamia, unt de shea, trigliceride din ulei de porumb, pantenol si glicerina, asigura un efect prelungit de emoliere, reduce iritatiile si reactiile inflamatorii ale pielii, curata pielea fara a o usca, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii si lasa un film protector la suprafata acesteia, fiind indicata pentru ingrijirea zilnica a pielii foarte uscate, aspre si crapate, atopice sau cu afectiuni caracterizate de uscarea excesiva a pielii (ihtioza, psoriazis, eczeme, lichen plan).
    Pret recomandat: 31 lei (200 ml).
  • Emulsia pentru baie, pe baza de ulei de parafina, trigliceride de acid caprilic si capric, ulei de macadamia, unt de shea, ulei de avocado, trigliceride din ulei de porumb si palmitat de izopropil, este primul produs care formeaza o ocluzie activa pe piele.
    Cu o formula bogata in lipide, fara apa, prezinta o actiune dubla, asigurand necesarul de lipide si retinand apa in piele. Creeaza, in acelasi timp, un film protector pentru intarirea barierei hidrolipidice. Calmeaza pruritul si are proprietati de curatare, fiind indicata pentru ingrijirea zilnica a pielii foarte uscate, aspre si crapate, atopice sau cu afectiuni caracterizate de uscarea excesiva a pielii (ihtioza, psoriazis, eczeme, lichen plan).
    Pret recomandat: 30 lei (200 ml).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod