Doua inovatii de la Danone

Danone intra pe piata bauturilor racoritoare necarbonate proaspete, lansand in Romania, Danfruit nectar de fructe cu antioxidanti. Totodata, urmarind diversificarea portofoliului produselor lactate cu fructe, Danone lanseaza si Activia Branzica Fina.
Danfruit face parte din categoria "functional drinks" - produse cu beneficii pentru sanatate - imbinand cu succes nectarul natural de fructe inbogatit cu vitamine (C, E si provitamina A), cu beneficiile antioxidantilor naturali din ceaiul verde. Acest nectar nu contine conservanti si zahar, ci doar fructoza din fructe.

Nectarul pasteurizat la o temperatura, care ii menajeaza calitatile naturale este prezentat intr-un ambalaj special, care ii protejeaza prospetimea si savoarea.

Danfruit este lansat in doua variante: portocale si multifruct. Acesta se adreseaza consumatorilor activi, interesati de o alimentatie si un stil de viata echilibrate, care se formeaza constant in legatura cu proprietatile alimentelor pe care le consuma.


Antioxidantii sunt nutrienti cu rol in protectia organismului impotriva radicalilor liberi, substante raspunzatoare de vatamarea celulelor. Doua pahare de nectar consumate zilnic pot oferi o sursa naturala de antioxidanti activi in protectia celulelor corpului nostru.

"Constant, compania Danone isi dedica activitatea de cercetare si strategia de dezvoltare a portofoliului catre produse care pot sa contribuie direct la alimentatia echilibrata a consumatorilor. Nectarul Danfruit se incadreaza cu succes in aceasta categorie. Prin lansarea in premiera a nectarului Danfruit vom fi prezenti pe un nou segment de piata, acela al bauturilor din fructe - o reusita pentru intreaga noastra echipa", a declarat Jacques Ponty, Directorul General Danone Romania.

Pret Danfruit: 3,99 ron
Disponibil in toate magazinele


Totodata, urmarind diversificarea portofoliului produselor lactate cu fructe, Danone lanseaza Activia Branzica Fina, disponibila in 3 variante: capsuni, caise si visine.


Produsul propune consumatorilor o noua reteta pe piata romaneasca: jumatate iaurt - jumatate branza proaspata, si fructe, pastrand in acelasi timp binecunoscutele beneficii ale fermentului "Bifidus ActiRegularis" asupra tranzitului intestinal lent.

Prin gama Activia, Danone a promis consumatorilor un mod natural, usor si placut, de a ajuta functionarea colonului, pentru asigurarea unui tranzit regulat. Rezultatele studiilor efectuate de-a lungul timpului, arata ca promisiunea a fost indeplinita.
 
Astfel, un studiu realizat in februarie - martie 2008, cu sprijinul Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, in cadrul caruia 767 respondenti au consumat iaurturi Activia timp de 14 zile, a aratat ca aproape 90% dintre acestia s-au convins de efectul Activia, iar 97% s-au declarat dispusi sa-l consume in continuare zilnic.
 

"Acest rezultat este perfect firesc si coerent cu concluziile studiilor efectuate pe Activia si in alte tari. Efectul Bifidus Actiregularis este de multa vreme demonstrat prin studii clinice. Bifidus intervine in normalizarea florei intestinale si ajuta buna functionare la nivel digestiv sistemic. Actiunea sa are ca tinta cauza tranzitului lent, beneficiul obtinut fiind pe termen lung, in cazul unui consum regulat" ne-a declarat domnul profesor universitar doctor Radu Voiosu, vicepresedinte al Societatii Romane de Gastroenterologie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 20 Mar 2011, 15:01
    un ajutor

    numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod