DHU Influcid - pentru mentinerea sanatatii familiei tale!

Te simti din ce in ce mai slabit? Gripa si racela nu iti dau pace de ceva vreme incoace? Cei din familia ta sunt si ei expusi pericolului? Insemana ca sistemul tau imunitar este slabit si are nevoie imediat de intariri!

Te simti din ce in ce mai slabit? Gripa si racela nu iti dau pace de ceva vreme incoace? Cei din familia ta sunt si ei expusi pericolului? Insemana ca sistemul tau imunitar este slabit si are nevoie imediat de intariri!

 

Remediile homeopate sunt utilizate de mult timp in preventia si/sau tratamentul bolilor infectioase virale ale cailor respiratorii superioare(IVACRS).

Influcid este un produs al companiei germane DHU si este o combinatie de remedii homeopate cu actiuni complementare, ce actioneaza asupra tuturor simptomelor racelii si starilor gripale.

Ultimele studii au aratat eficienta intr-un sistem model in vitro a Influcid contra unei tulpini standard de gripa pandemica A(H1N1). Activitatea medicamentului este exprimata in principal nu prin actiune directa anti-virala, ci mai degraba printr-o crestere a rezistentei celulare in fata agresiunii virale. Organismul are capacitatea sa se apere mult mai bine, produsul fiind excelent in preventia starilor gripale.

Forma farmaceutica usor de administrat a Influcid confera o preventie eficace, mai ales in cadrul grupurilor organizate de copii.

Influcid s-a administrat si pentru preventia starilor gripale si a altor IVACRS in cadrul unor studii desfasurate la copii din clasele 5-8 in timpul epidemiei sezoniere din 2002-2003, iar rezultatul a fost scaderea incidentei de doua ori fata de copiii care nu au primit medicatie preventiva.

Influcid contine: Aconitum (reduce inflamatia tractului respirator superior, febra si frisoanele), Gelsemium (actioneaza impotriva durerilor de cap si de gat, reduce starea de slabiciune si oboseala ce apare in timpul gripei), Ipecacuanha (mucolitic, expectorant, indicat in bronsite cu tuse seaca, convulsiva), Eupatorium perfoliatum (scade febra, reduce frisoanele si durerile musculare), Phosphorus (indicat in infectii respiratorii recurente, in stari de slabiciune insotite de cefalee, nas infundat si dureri de gat).
 

 

Pret recomandat: 23 ron 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod