Devin - apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie

Devin este singura apa din Romania recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru consumul bebelusilor. Datorita continutului scazut de minerale si sodiu, apa Devin poate fi folosita direct, cat si pentru prepararea hranei sugarilor.
Apa pura de izvor Devin este potrivita pentru bebelusi datorita mineralizarii generale foarte scazute, 82 mg/l, si a continutului redus de sodiu, 5,4 mg/l. Este recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si, in acelasi timp, atestata de catre Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu".

Potrivit studiului clinic recent realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului (IOMC), calitatile apei o recomanda in alimentatia sugarilor. Cercetarea a fost efectuata pe un numar de 21 de copii cu varsta cuprinsa intre 1 – 12 luni, fiind monitorizati diferiti parametrii in evolutia clinica a copiilor.
Proprietatile apei au fost recunoscute si la nivel international de catre Institutul Fresenius din Germania.

Apa are un continut scazut de minerale (82 mg/l) si de sodiu (doar 5.4 mg/l), cantitatea acestor elemente in apa data celor cei mici fiind extrem de importanta. In plus, apa este microbiologic pura, fiind produsa dupa cele mai inalte standarde tehnologice internationale.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniel pe 14 Mar 2011, 15:51
    Devin...apa foarte buna dar o gasesc cam greu!?!

    In general o gasesc la hypermarketuri dar nu tot timpul,mi-as dori sa o gasesc tot timpul ca m-am obisnuit cu ea si sincer cred ca este cea mai buna apa de pe piata (calitate pret).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod