De ce sa-l tai? Mai bine incearca noul Gliss!


Gama-tratament Gliss se relanseaza acum intr-un nou ambalaj si cu o formula mai performanta! Noul Gliss cu complexul Cell Repair este rezultatul a trei ani de cercetare si reprezinta solutia perfecta pentru refacerea parului deteriorat.
Gliss Cell Repair patrunde adanc in interiorul celulelor fibrelor capilare si le reface structura - iar parul ramane sanatos si de doua ori mai stralucitor. Mai mult, formula Cell Repair nu doar repara, ci ofera fibrei capilare elasticitate si rezistenta sporita la factorii externi care pot agresa parul. Astfel, Gliss Cell Repair este prima gama de ingrijire care repara celulele firelor de par din interior, protejand in acelasi timp suprafata firului de par.


Gliss 19 Deep Repair, pentru par aspru, uscat si degradat, contine 19 ingrediente-cheie (cum ar fi uleiul de migdale, extracte de plante, amino acizi si agenti de hidratare) si ajuta la refacerea parului cu probleme (aspru, uscat si degradat). Din aceasta linie face parte si tratamentul Direct Repair.

Produsul este disponibil la pretul de 15.29 lei.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod