De ce este recomandat masajul cu bambus la început de primăvară

Masajul cu bambus este cea mai eficientă, sigură și performantă “cura de detox” care poate fi administrată la început de primăvară, fără absolut nicio restricție sau contraindicație.
„Dacă majoritatea programelor de detoxifiere mizează îndeosebi pe un meniu alcătuit din sucuri din legume și fructe, completat de supe sau de salate simple, dificil de urmat de către persoanele active, care au un consum energetic mare de-a lungul zilei, masajul cu bambus oferă soluția ideală 2 în 1: favorizează eliminarea toxinelor din celule, într-o manieră 100% naturală, contribuind în același timp la refacerea rezervelor de energie ale organismului”, declară Dan Bujor, specialist masajul cu bambus.

Mai mult decat atât, masajul cu bambus este un veritabil remediu împotriva asteniei de primăvară, printre beneficiile sale numărându-se redarea bunei dispoziții și a stării de bine, a tonusului și a vitalității.

De asemenea, prin tehnica specială de masaj pusă la punct de Dan Bujor, întreg organismul este echilibrat și pregătit să facă față att provocărilor cotidiene la locul de muncă, cât și răcelilor sau virozelor de sezon (masajul cu bețe de bambus contribuie din plin la îmbunătățirea imunității).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod