Crema de ochi lifting Artistry Time Defiance

Crema de ochi Lifting Artistry Time Defiance este o crema delicata care previne si regenereaza semnele vizibile ale imbatranirii premature din jurul ochilor.
Proprietati:
  • Reduce semnele imbatranirii premature din jurul ochilor;
  • Reduce deshidratarea tenului cauzata atat de factori interni, cat si de factori externi (mediu);
  • Formula foarte hidratanta este usor absorbita de piele;
  • Estompeaza liniile fine si ridurile;
  • Recomandata tuturor tipurilor de ten;
  • Formula fara adaos de parfum.

Ingredinte: contine tehnologia Derma Cell Exchange care asigura o imbunatatire imediata si vizibila a zonei din jurul ochilor si ingrediente performante special create pentru a inlocui lipidele naturale si umectantii din epiderma, ca de exemplu complexul exclusiv HLM+.


HLM+ - HydroLipid Matrix - este o tehnologie brevetata de Artistry (dezvoltata in colaborare cu o companie farmaceutica suedeza) si combina eficienta umectantilor cu cea mai noua tehnologie a lipidelor. Umectantii hidrateaza din interior, in timp ce lipidele speciale mentin un nivel maxim de hidratare la exterior si creeaza o bariera impotriva factorilor negativi de  mediu.

In conditii ideale, pielea sanatoasa poate produce lipidele esentiale si umectantii de care are nveoie. Totusi tenul nu poate compensa intotdeauna efectele imbatranirii, ale stilului de viata si ale mediului, ceea ce inseamna ca ea trebuie sa primeasca din alta sursa aceste elemente esentiale pentru a preveni deshidratarea.

Mod de intrebuintare: folositi dimineata si seara.
Aplicati o cantitate mica de produs in jurul ochilor si masati delicat pentru a intra în piele. Artistry Time Defiance este gama de produse specializate in ingrijirea tenului si tratament anti-rid, disponibila exclusiv prin Amway.

Pret recomandat: 167,40 RON
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • otilia pe 26 Aug 2013, 13:08
    crema mai proasta ca asta rar gasesti

    si am folosit o gramada de creme la viata mea si mai scumpe si mai ieftine, dupa cum imi permitea bugetul! poate sa-mi explice cineva de ce vin aceste creme minunate nesigilate?

    0
    0

  • Asterix pe 27 Mar 2012, 16:01
    Foarte buna

    Foarte buna aceasta crema, o folosesc de un an de zile, mai ales in iarna aceasta cu temperaturi deosebit de mici m-a ajutat foarte mult. Nu este grasa, se absoarbe imediat in piele si hidrateaza pielea fina a ochilor, piele de obicei obosita :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod