Cremă cu venin de albine şi miere de manuka

Arma perfect naturală a vedetelor împotriva îmbătrânirii – venin de albine și miere de manuka.


Te-ai întrebat vreodată cum reușesc vedetele să-și conserve strălucirea și să-și mențină tenul într-o stare ireproșabilă? Ei bine, află că în ciuda tuturor prejudecăților, nu toate vedetele apelează la operații estetice costisitoare sau la truse de machiaj ieșite din comun. Există și celebrități care au dezvăluit faptul că utilizează o alternativă uimitoare pentru injecțiile cu botox: crema cu venin de albine și miere de manuka.

Studiile arată că aceste două ingrediente reușesc să țină ridurile la distanță datorită proprietățior pe care le posedă și care au fost utilizate în scopuri medicinale încă din cele mai vechi timpuri.

Mai mult, se spune că efectul pozitiv pe care îl are această cremă asupra tenului se observă imediat datorită celor două substanțe stimulează producția de colagen și elastină din corp. Conform Plantum.ro, singurul magazin online unde am gasit crema pe stoc, unicitatea mierii de manuka este dată și de faptul că Noua Zeelandă este singurul loc din lume unde crește arborele de manuka.

Printre vedele de la Hollywood care se laudă că au utilizat cu succes acest tip de cremă se regăsesc actrițe și cântărețe cu nume grele, renumite pentru frumusețea lor, iar dintre ele le putem menționa pe Kylie Minogue, Michelle Pfeiffer sau Gwyneth Paltrow.
Mai mult decât atât, crema cu venin de albine și miere de manuka este prezentă și în Casa Regală a Marii Britanii. Un mare fan al acestui remediu împotriva îmbătrânirii este chiar Ducesa de Cornwall. Victoria Beckham este o altă celebritate din vechiul regat care utilizează veninul de albine în combinație cu mierea de manuka pentru a-și păstra frumusețea și, în cazul ei, soțul.

Această cremă o găseşti pe site-ul Plantum.ro şi costă 299 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod