Copiii fericiti au mamici fericite

Colicile bebelusilor reprezinta una dintre marile probleme cu care se confrunta tinerii parinti. Durerile de burtica, plansetele puiutului lor, noptile nedormite ii pot aduce la disperare.

Colicile bebelusilor reprezinta una dintre marile probleme cu care se confrunta tinerii parinti. Durerile de burtica, plansetele puiutului lor, noptile nedormite ii pot aduce la disperare.

 

Pentru tratamentul colicilor la bebelusi a aparut insa un nou produs in farmaciile de la noi - este vorba de Infacol, un produs pentru profilaxia complexa a colicilor, altfel spus un produs pentru bebelusi si parinti fericiti.

 

Ce sunt colicile bebelusilor?
 
Colicile bebelusilor reprezinta o afectiune frecvent intalnita, pe care bebelusii o au de obicei pe parcursul primelor luni de viata. Colicile sunt dureri abdominale, rezultate cel mai probabil din excesul de gaze acumulate in intestine, care forteaza peretii acestora.

Cauzeaza durere si senzatie de disconfort.


 

 Care sunt cauzele colicilor?

 

Posibilele cauze ale aparitiei colicilor ar fi imaturitatea fiziologica a tractului alimentar, care se manifesta prin deficitul enzimelor care ar trebui sa digere dizaharidele, precum si inghitirea excesiva de aer de catre bebelus in timpul alaptarii (naturale sau cu biberonul). Mamicile vor remarca anumite semne in cazul bebelusului afectat de colici: cel mai adesea, crizele de colici au loc dimineata tarziu sau seara, iar cel mic devine agitat, plange fara un motiv evident, are burtica umflata, isi strange genunchii la piept si se inroseste la fata.


 

Cum calmam colicile?

 

Simeticona este o substanta de mare ajutor in acest caz, fiind un antiflatulent care diminueaza presiunea exercitata de micile bule de gaz acumulate in intestine. Aceasta le ajuta sa se formeze in bule mai mari si ajuta la indepartarea acestora din intestine cu ajutorul miscarilor peristaltice. Simeticona previne acumularea excesiva de bule de gaze in intestine, reduce flatulenta si tensiunea la nivelul stomacului, calmand durerea cauzata de acumularea gazelor.

 

Infacol este produsul ideal pentru profilaxia complexa si tratamentul colicilor la bebelus, putand fi folosit inca de la nastere.

Formula sa contine simeticona. Testele clinice au demonstrat eficienta Infacol in eliminarea cauzelor flatulentei si a colicilor la bebelusi, calmarea colicilor si a crampelor, precum si contributia sa la eliberarea gazelor.

Infacol este un produs sigur pentru bebelus, nu este absorbit in circuitul sanguin la nivelul tractului gastrointestinal si nu au fost raportate reactii adverse la administrare. Nu contine zahar, alcool sau coloranti si are un gust natural, placut, de portocale.

 

Infacol este usor de folosit si, mai ales, usor de dozat. Datorita pipetei, nu va mai trebui sa folositi o lingurita, ci doar sa eliberati continutul unei pipete pe limba bebelusului, cat mai in spate, inainte de fiecare masa.

O pipeta plina contine doza care trebuie administrata si anume 0,5 ml de produs Infacol.

 

Pret: 21 lei (50 ml, ceea ce reprezinta pana la 100 de doze!). Produsul este disponibil in farmacii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod