Conceptul bio-activ pentru mamele care alapteaza

Iritatiile si fisurile care apar la nivelul mamelonului in timpul alaptarii pot transforma acest moment placut intr-un proces dureros si inconfortabil, ducand chiar la intreruperea prematura a alaptarii.
Tratarea corecta a acestor neplaceri poate evita complicarea lor si se poate obtine o vindecare mai rapida. De aceea, Bioclin a creat gama Multi-Mam, gama completa si sigura pentru ingrijirea mamelonului in perioada alaptarii, pentru ca fiecare mamica sa se bucure cat mai mult de aceasta perioada minunata.

Multi-Mam Balm- Gel pentru mameloane sensibile si iritate
Compus din uleiuri vegetale, hidrateaza si previne fisurarea mamelonului in timpul alaptarii. Se poate aplica preventiv cu 2-3 luni inainte de nastere.

Multi-Mam Lanolin Unguent pentru mameloane crapate si uscate
Este cel mai apropiat produs de grasimea umana a pielii (lanolina medicala ultrapurificata) si ofera o protectie optima mentinand pielea moale si supla.

Multi-Mam Comprese Comprese impregnate cu gel bio-activ pentru prevenirea si tratarea ragadelor
Au efect rapid de calmare a durerii si stimuleaza procesul natural de regenerare a tesutului.
Previn infectarea ragadelor si asigura  o vindecare mai rapida.

Produsele Multi-Mam sunt 100% naturale, hipoalergenice si nu necesita indepartarea de pe san inaintea alaptarii. Gelul de Aloe barabdensis care sta la baza produselor are actiune antiinflamatoare, stimuleaza mecanismul natural de regenerare a tesutului si accelereaza procesul de vindecare si cicatrizare.

Pret recomandat
Balm: 40 ron
Lanolin: 40 ron
Comprese: 42 ron
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 00356 9949 4692 pe 5 Nov 2009, 13:38
    prices

    please send methe price

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod