Colgate® Natural Extracts, o plăcere naturală pentru dinţii tăi sănătoşi

Căutăm tot mai des moduri prin care să evadăm din cotidian. Ne inspirăm din tradiția asiatică, facem yoga, medităm, iar micile noastre plăceri și ritualuri devin momente sacre. Am ajuns să descoperim cu surprindere că până și cele mai mici schimbări în obiceiurile noastre zilnice pot rupe monotonia și ne pot face mai tonici, mai energici. Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts sunt un mod unic, special și sănătos, de a-ţi răsfăța simțurile și de a elimina rutina.
Inspirată de tradiția ingredientelor asiatice, gama Colgate® Natural Extracts te surprinde cu textura sa delicată, culorile vii și, mai ales, aromele extraordinare care te aduc în mijlocul naturii.

Fiecare pastă de dinți Colgate® Natural Extracts conține extracte naturale de calitate și atent selecționate. Acestea sunt benefice sănătății și frumuseții tale, asigurând protecție zilnică dinților și gingiilor, dar îți permite şi un periaj excelent, transformând rutina zilnică într-un ritual al plăcerii.

Irezistibil de natural


Pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh, cu arome puternice de mentă și citrice, este alegerea perfectă pentru prospețime după spălatul pe dinți. Această pastă de dinți conține, de asemenea, ulei de lămâie din Asia și extract natural de aloe vera.



Dacă îţi doreşti un zâmbet strălucitor și o senzație de curățire impecabilă, atunci Colgate® Natural Extracts Radiant White este cea mai potrivită pentru tine – această pastă conține sare din alge marine asiatice.



Cel mai important lucru e să combați rutina zilnică prin schimbări mici, treptate. Nu trebuie să-ți modifici stilul de viață peste noapte. În fiecare zi ar trebui să te foloseşti de lucrurile bune din jurul tău, iar un zâmbet frumos și sănătos este unul dintre acestea. Colgate® Natural Extracts te ajută să te bucuri de igiena ta zilnică, oferind o senzație puternică de prospețime și sănătate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod