Colgate lansează un produs revoluţionar pentru protecția împotriva cariei dentare

Colgate© Maximum Cavity Protection cu Agent de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri are ca rezultat producerea de baze în placa bacteriană, ce ajută la neutralizarea acizilor proveniți din descompunerea zaharurilor și readuce pH-ul la un nivel normal.
Fluorul ajută la prevenirea formării cariilor, reducând demineralizarea și contribuind la remineralizarea leziunilor cauzate de cariile incipiente. Dar fluorul nu are acțiune de neutralizare a acizilor rezultați din zaharuri în placa bacteriană, cauza numărul unu a formării cariilor. Adăugarea Tehnologiei cu Agentul de Neutralizare a Acizilor din Zahararuri™ în plus față de fluor este un pas revoluționar în protecția împotriva cariei, pentru a reduce efectele negative ale acizilor proveniți din descompunerea zaharurilor, chiar înainte ca aceștia să afecteze dinții.

„Tendinţa mondială actuală în ceea ce priveşte sănătatea odontală este de a preveni, de a diagnostica precoce şi de a interveni terapeutic minim invaziv.
Utilizarea tehnologiei moderne cu arginină şi un compus de calciu, alături de fluor, în prevenirea cariei dentare, se încadrează perfect conceptului de stomatologie minim invazivă, care cunoaşte o dezvoltare rapidă. Utilizarea argininei, care se găseşte în mod natural în salivă, reprezintă o nouă abordare în prevenirea cariei dentare prin neutralizarea acizilor rezultaţi din zaharuri în placa bacteriană, completând astfel rolul fluorului în prevenirea apariţiei cariei dentare, fiind redusă demineralizarea şi favorizată remineralizarea ţesuturilor dentare”, declară Conf.
Univ. Dr. Ada Delean (Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca).


Produsul care utilizează noua tehnologie - Colgate® Maximum Cavity Protection cu Agentul de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri™ - este disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod