Cicaplast, crema reparatoare cu efect anti-bacterian

Crema Cicaplast de la La Roche Posay favorizeaza buna organizarea a celulelor pentru o mai buna reparare cutanata.
In cazul unei alterari cutanate, stratul superior al epidermului sufera un traumatism si functia de protectie a barierei cutanate este alterata. Actionand ca un regulator al organizarii celulare, Madecasozidul ajuta la restaurarea barierei cutanate. Acest ingredient a fost incorporat in formula Cicaplast pentru a favoriza o buna organizare a celulelor si pentru a permite o reparare epidermica de calitate. In plus, Madecasozidul prezinta proprietati anti -aderenta bacteriana pentru a limita fixarea micro-organismelor pe epiderm.

Ingrediente: complex mineral cupru/zinc/mangan – pentru a stimula productia de noi celule; Madecasozid – pentru a favoriza buna organizare a celulelor si a restaura bariera cutanata.
Crema are o textura cu efect de pansament: rezistenta la apa, izoleaza si protejeaza zona lezata pentru a crea un mediu ideal cicatrizarii.

Este indicata pentru leziunile epidermului (fata, buze, corp) si dupa interventiile dermatologice / estetice.

Pret recomandat (40 ml): 34 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adateocipi pe 29 Iun 2009, 20:11
    cicaplast

    este un unguent extraordinar,regenereaza celulele pielii fantastic!!!! fiul meu si-a julit fata dupa o cazatura cu bicicleta;efectiv crema a scos in relief julitura,coaja a cazut in cateva zile si a ramas o usoara pata roz.FANTASTIC!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod