Cholest Bio - reduce colesterolul și previne bolile cardiovasculare

Stresul, fumatul, consumul excesiv de alcool, somnul insuficient și alimentația incorectă sunt cei mai importanți factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sănătos. Peste 30% din populația României suferă de hipertensiune arterială și diabet zaharat ca efect al colesterolului mărit, potrivit datelor unui studiu realizat la nivel național. Medicii spun că hipertensiunea arterială, o boală determinată de multiple cauze, este strâns legată de hipercolesterolemie.

Hipercolesterolemia este principalul factor de risc în apariția bolilor cardiovasculare și se întâlnește atât la persoanele în vârstă, cât și la cele tinere.

S-a descoperit că tinerii care au niveluri de colesterol crescute prezintă un risc mai mare de a suferi mai târziu de afecțiuni cardiace.

Astfel, folosind date de la 1.478 de adulți fără boli cardiace la vârsta de 55 de ani, savanții americani au descoperit că afecțiunile cardiace s-au dezvoltat,  în cele din urmă, la 4% dintre pacienții care au avut întotdeauna niveluri bune de colesterol, la 8% dintre aceia care au avut niveluri ridicate de colesterol între 1 an și 10 ani și la 17% dintre persoanele care au avut concentrații mari de colesterol în organism între 11 și 20 de ani .

Drojdia de orez roșu oprește acțiunea unei enzime implicate în sinteza colesterolului, reducând formarea acestuia.

În urma unui studiu clinic efectuat timp de 3 luni pe un număr de 446 de persoane cu un nivel foarte ridicat al colesterolului, s-a constatat că, după administrarea drojdiei de orez roșu, nivelurile de colesterol și trigliceride au înregistrat scăderi foarte mari: nivelul de colesterol total a scăzut cu 22.7%, nivelul de colesterol rău a scăzut cu 31%, nivelul de trigliceride a scăzut cu 34%, iar nivelul de colesterol bun a  crescut cu 20%, conform University of Maryland Medical Center.

Prin urmare, soluția pentru reducerea colesterolului este adoptarea unui mod de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate, alături de un supliment alimentar care să completeze dieta normală.


Ropharma vine în ajutorul dumneavoastră cu suplimentul alimentar Cholest Bio, un produs natural obținut din drojdie de orez roșu. Suplimentul alimentar Cholest Bio este recomandat persoanelor cu un conținut crescut de grăsimi în sânge, principala cauza a apariției bolilor arteriale coronariene, cerebrovasculare și periferice. Este un produs 100% natural, recomandat de specialiști. Studiile clinice au arătat eficiența acestui supliment alimentar și tolerabilitate superioară în comparație cu statinele sintetice.  Cu doar 1-2 capsule pe zi, în timpul mesei, Cholest Bio reduce riscurile pentru accidente coronariene și cerebro-vasculare, menține integritatea capilarelor, reduce constricția vaselor saguine prin îmbunătățirea fluxului sanguin, periferic și limfatic.

Ușor de administrat și cu efect benefic de reducere al depunerii și oxidării colesterolului „rău” în pereții arteriali, îmbunătățește starea de sănătate, scăzând riscul apariției accidentelor vasculare cerebrale, cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic, anevrismului aortic. Produsul poate fi achiziționat în farmaciile Ropharma din toată țara, dar și online pe www.ropharma-healthcare.ro. Produsul  beneficiază de reducere 35%. Preţ vechi: 32.90 lei, preț nou: 21.39 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALEXANDRESCU EMILIAN pe 5 Oct 2020, 15:27
    CHOLEST BIO

    Doresc sa cumpar la pretul nou de 21.39 lei , 4 cutii a cate 30 comprimate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod