Cholest Bio – Prietenul inimii tale

Cholest Bio si Ropharma lanseaza campania “Iubeste-ti Inima!” prin care isi propun sa ofere o strategie isteata de a tine colesterolul sub control si de a pastra sanatatea inimii intr-o perioada in care mesele copioase si mancarurile grase sunt mai dese decat de obicei. Excesele alimentare de sarbatori sunt consecinte aproape inevitabile ale traditiei de a umple masa festiva de preparate diversificate si hipercalorice. Desi placerea de a savura feluri de mancare apetisante este temporara, efectele sale in urma unui abuz raman valabile pe termen lung. Ropharma va propune o serie de metode de a va mentine sanatosi, bucurandu-va totusi de preparatele de Craciun si Revelion.

Constientizarea efectelor hranei consumate este o modalitate prin care se poate descoperi ca un preparat aparent usor de digerat poate ascunde de fapt multe calorii si grasimi.
Pentru a evita aceasta capcana, alegeti cateva preparate de sarbatori preferate si cautati informatiile nutritionale despre acestea, pentru ca mai apoi sa puteti pune in aplicare regula moderatiei. Efectele negative ale exceselor alimentare de sarbatori pot fi evitate, de asemenea, si prin pregatirea organismului. Acest lucru inseamna reducerea aportului zilnic de calorii cu circa 100 kcal cu 3-5 zile inainte de masa copioasa sau cresterea moderata a efortului fizic depus in mod obisnuit.

Pentru cei care urmeaza sa ia masa de Craciun sau de Revelion la restaurant, se poate aplica regula de 50%, mai exact portia de mancare este taiata in jumatate, o parte fiind consumata imediat, iar cealalta luata la pachet sau impartita cu o alta persoana.
Astfel veti observa ca doar 50% din cat v-a fost servit la restaurant este mai mult decat suficient pentru a va satisface apetitul si veti intelege de ce v-ati simtit rau in trecut, cand terminati toata mancarea din farfurie.  Un aperitiv format din legume proaspete si multe fructe consumate pot fi cheia evitarii unui exces alimentar periculos de sarbatori, si asta pentru ca fibrele vor sutine digestia si vor induce rapid senzatia de satietate. Toate fructele sunt indicate, dar merele ocupa primul loc in tratamentul colesterolului in exces.

Pasii pentru preventie si pentru mentinerea colesterolului in limite normale in aceasta perioada pot fi completati de Cholest Bio, un supliment alimentar 100% natural, din drojdie de orez rosu, recomandat de specialisti.
Studiile clinice au aratat eficienta acestui supliment alimentar si tolerabilitate superioara in comparatie cu statinele sintetice. Cu doar 1-2 capsule pe zi, in timpul mesei, Cholest Bio reduce riscurile pentru accidente coronariene si cerebro-vasculare, mentine integritatea capilarelor, reduce constrictia vaselor saguine prin imbunatatirea fluxului sanguin, periferic si limfatic, scade nivelul colesterolului total, al trigliceridelor si al lipoproteinelor cu densitate mica (LDH), creste nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), reduce riscurile pentru accidente coronariene si cerebro-vasculare.  Usor de administrat si cu efect benefic de reducere al depunerii si oxidarii colesterolului „rau” in peretii arteriali, imbunatateste starea de sanatate, scazand riscul aparitiei accidentelor vasculare cerebrale, cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic, anevrismului aortic.
Cholest Bio poate fi achizitionat in farmaciile Ropharma din toata tara, dar si online pe www.ropharma-healthcare.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod