Cetebe C Immunity Plus: pentru un plus de imunitate

In anotimpul friguros trebuie sa avem mai multa grija de noi, in aceasta perioada organismul nostru este amenintat de diferiti virusi, iar daca avem sistemul imunitar slabit riscam sa ne imbolnavim.
Pentru a ne intari sistemul imunitar trebuie in primul rand sa ne gandim la cea mai cunoscuta vitamina – vitamina C. Studiile clinice arata ca organismul uman nu poate face rezerve de vitamina C si nu o poate retine in corp mai mult de cateva ore. Daca organismul primeste o doza mai mare decat necesarul sau imediat, excesul de vitamina C se elimina.

Cetebe C Immunity Plus se bazeaza pe o tehnologie revolutionara sub forma de capsule cu eliberare prelungita, special concepute pentru a elibera lent vitamina C impreuna cu zincul timp de 8 - 12 ore.


Fiecare capsula contine pelete, forma farmaceutica alcatuita din straturi de vitamina C si zinc. Peletele elibereaza in corp vitamina C si zincul, in cantitati mici, succesive, mentinand o concentratie constanta in sange si tesuturi. Pe langa 300 de mg de vitamina C mai contine si 5 mg de zinc pentru intarirea sistemului imunitar, asigurandu-ne astfel protectia pe durata intregii zile.

Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si are rol important deoarece activeaza sistemul imunitar, stimuleaza procesul de asimilare a unor vitamine, stimuleaza activitatea neuronala si ajuta la buna functionare a creierului.
Zincul este esential pentru regenerare, ajutand totodata la formarea de noi celule si tesuturi. Ca si vitamina C, zincul are deci un efect antioxidant.

Vitamina C sustine apararea initiala impotriva patrunderii virusilor in celulele sanatoase ale organismului, iar rolul zincului este de a ajuta celulele  specializate ale sistemului imunitar in lupta cu virusii.

Produsul este disponibil in farmacii la un pret de referinta de 29 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod