Cel mai bun atac este apararea... Aboca ImmunoMix Plus

Unul dintre secretele sanatatii il reprezinta o imunitate ridicata. Sistemul imunitar, adica fortareata care ne pazeste corpul de toate afectiunile de care am putea suferi, se slabeste din motive foarte variate. Frig, oboseala, stres, modificari de sezon, activitati fizice si intelectuale intense...toate destabilizeaza sistemul natural de aparare al organismului, avand in anumite ocazii efecte ireversibile.

Cel mai bun atac este apararea... este abordarea Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia. Noua formula ImmunoMix Plus protejeaza corpul prin combinatia de extracte 100% naturale, luptand eficient impotriva factorilor nocivi care ne afecteaza imunitatea.

Aboca a descoperit secretul unei imunitati de fier: formula completa, pe baza de Echinacea, Soc negru, Gheara pisicii si Nalba, cu eficienta maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare.
Rapide si eficiente, cele doua suplimente alimentare, pentru copii si adulti, au efect atat in faza de preventie a imbolnavirilor, cat si in faza acuta, favorizand refacerea organismului.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare: Immunomix Plus Bio Sirop pentru Copii – gustul placut al siropului, imbogatit cu miere de Salcam, permite administrarea pe termen lung, incepand cu varsta de 2 ani si Immunomix Capsule pentru adulti.  Exclusiv in Farmaciile Help Net, la achizitionarea unui produs ImmunoMix Plus Capsule/Sirop primesti CADOU o cutie de Propol2 EMF tablete pentru adulti/ copii, ideale pentru sanatatea gatului.  Pret: Capsule: 46.84 lei; Sirop: 47.20 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 6 Mar 2014, 10:12
    intreb

    nu inteleg cum trebuie luate ---amindoua pastilele dimineata,sau una dimineata si una seara

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod