Cătina, turmericul, măceșele și sarea roz sunt produse naturiste minune pentru sistemul imunitar

Frigul s-a instalat, iar Vegis.ro. unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România propune pentru acest sezon produse 100% naturale care ajută la prevenirea și vindecarea gipei și răcelii și conțin stimulenți energizanți pentru o stare de bine.
În această perioadă, vulnerabilitatea organismului ne afectează atât pe plan fizic, cât și psihic și este necesar un ajutor cu tratamente pe bază de vitamine și minerale. Pe lângă alimentația variată și echilibrată, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui sistem imunitar puternic.

 Cătina, turmericul și măceșele sunt trei ingrediente esențiale pentru tratamentele împotriva gripei și răcelii, pentru stimularea sistemului imunitar și o stare generală bună în sezonul asteniei. Cătina poate fi consumată sub diverse forme, pentru ca acestea sa aiba compozitie 100% sanatoasa si naturala. Fie că este consumată ca ulei, suc, pulbere, sirop sau chiar nepelucrată, ca fructe uscate, cătina are efecte spectaculoase pentru sanatate.
Cătina este bine cunoscută ca fiind un stimulent al creșterii imunității și ajută organismul să se refacă după o perioadă de solicitare.

Uleiul de cătină este un tratament miraculos, deoarece are proprietăți și beneficii extraordinare asupra unui număr mare de diagnostice. Compoziția acestui ulei favorizează creșterea imunității, are proprități antioxidante, ameliorează boli ale sistemului cardiocerebrovascular, conține o cantitate considerabilă de vitamine A și E, și este folosit cu succes in durerile de gât și stopează afecțiuni oculare severe.

 În România turmericul este găsit exclusiv sub formă de pudră, întrebuințat atât pentru uz alimentar cât și ca tratament medicinal.
Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant și dezinfectant. În India, țara de proveniență, turmericul este utilizat și la preparea măștilor de frumusețe pentru vitalizarea și revigorarea pielii, dar și pentru stimularea circulației sângelui și îmbunătățirea digestiei.  Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor în problemele reumatologice, neurologice, gastrice, și cardiovasculare. Pe Vegis.ro sunt disponibile mai multe variante de pudra de turmeric, bio, raw, vegan, și 100% naturala.

 Măceșele sunt cunoscute ca fiind o plantă medicinală valoroasă în tratamentele naturiste. Fructele de măceșe sunt culese pentru conținutul apreciabil în vitamine precum A, B1, B2, C.
Din fructele de măceșe se produce vinul tonic, un bun întăritor al organismului.  De asemenea, măceșele reprezintă un puternic mineralizant, prin conținutul de magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, sulf si zinc. Această plantă este cunoscută ca fiind un panaceu, întărind sistemul imunitar și asigurând o bună funcționare a întregului organism.

 Sarea de baie este cunoscută ca fiind un bun ameliorant al stresului și relaxează corpul și musculatura. Băile calde cu sare de baie sunt un tratament excelent pentru prevenirea gripei sau răcelii. Sarea de Himalaya este considerată ca fiind “cea mai pură sare”, deoarece acest tip de sare conține toate mineralele care se regăsesc și în corpul uman.
Sarea roz de Himalaya are numeroase beneficii asupra organsimului printre care stimulează circulația sangvină, detoxifică organismul și reduce contracțiile musculare. Acest tip de sare are un conținut remarcabil de fier, potasiu și magneziu.  De asemenea sarea roz de Himalaya echilibrează PH-ul pielii, o hidratează și îi redă elasticitatea. O baie de 30 de minute cu acest tip de sare fiind echivalentul unei cure de detoxifiere.  Produsele pot si achizitionate de pe www.vegis.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod