Biotics, natural pentru refacerea florei intestinale

Stilul de viata modern, ce include utilizarea alimentelor inalt procesate, tratamente frecvente cu antibiotic, calatorii la distanta cu schimbarea tipului de alimentatie, poate determina dereglarea tranzitului intestinal: aparitia diareei, a constipatiei sau a sindromului de colon iritabil.
Stilul de viata modern, ce include utilizarea alimentelor inalt procesate, tratamente frecvente cu antibiotic, calatorii la distanta cu schimbarea tipului de alimentatie, poate determina dereglarea tranzitului intestinal: aparitia diareei, a constipatiei sau a sindromului de colon iritabil.

Pentru tratamentul sau prevenirea acestor dereglari, medicii recomanda tot mai frecvent Biotics, medicamentul probiotic nr. 1 din Romania. Biotics este disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti - Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere suspendabila pentru bebelusi si copii - Biotics Baby.

Datorita continutului de microorganisme din specia Lactobacillus, Biotics reface microflora intestinala ducand la mentinerea sistemul digestiv sanatos si la imbunatatirea starii generale de sanatate a organismului, fiind in acelasi timp foarte bine tolerat.

Adultii pot apela la Biotics pentru prevenirea sau inlaturarea diareei (post antibiotic, din timpul calatoriilor etc.), a intestinului iritabil (manifestari de tip durere abdominala si alternanta diaree - constipatie etc.) sau problemelor hepatice.

Biotics Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu o flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.


Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru remiterea rapida a diareei acute si in cazul copiilor alergici (deoarece Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). Pulberea Biotics Baby se poate suspenda in orice lichid, fara a schimba gustul sau proprietatile acestuia, astfel incat micutii o vor accepta cu placere.

Biotics Ozone si Biotics Baby sunt disponibile in farmacii, la nivel national, la pretul recomandat de 15 lei (20 de capsule pentru adulti) si 18 lei (10 plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii).
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cezi pe 8 Ian 2011, 19:16
    cura

    Si eu urmez acum o cura cu Biotics pentru refacerea florei intestinale dupa niste antibiotice, sa speram ca ajuta.

    0
    0

  • Ana pe 4 Ian 2011, 23:21
    re

    Pentru diaree si eu tot Biotics am luat si m-a ajutat enorm.

    0
    0

  • Alex pe 29 Dec 2010, 02:58
    re

    Cred ca stiu la ce te referi, am trecut si eu prin asta, nu ieseam din casa pentru ca imi era teama. Din vorba in vorba(nu mai stiu exact de la cine) am auzit de aceste probiotice. Si am zis sa incerc si eu ca si asa nu mai aveam nimic de pierdut. In cateva zile eram "pe picioare" ca sa zic asa.

    0
    0

  • cori pe 28 Dec 2010, 00:55
    un mic ajutor

    Am si eu niste probleme cu stomacul(diaree mai exact) si vroiam sa stiu daca a mai luat cineva Biotics ca as vrea si eu sa iau poate scap ca nu ma mai lasa in pace..ma apuca cand imi e lumea mai draga. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod